Devica:Zodijak za kojim se svi okrecu jer je neodoljiv!

Devica:Zodijak za kojim se svi okrecu jer je neodoljiv!

2023-11-25 0 By Admin

Pored snage i harizme koju poseduje ovaj zodijak, jeste njegov neodoljiv osmeh!

Dama Devica je cesto jako spremna da ucini bas sve za voljenu osobu. mada se trudi da uvek imaneodoljiv osmeh na licu, cesto je tuzna. Njen neodoljiv smeh i osmeh su samo njena maska za njenu tugu. Za boli njenoga srca i sve ono sto je moze povrediti.

Ona je cesto jako osecajna pa zna da je boli i tudja tuga. Ako moze, ona ce uciniti sve da pomogne.Ne samo bliznjima, vec svojim dragim osobama, prijateljima koje zna. Za nju su svi ljudi isti i njihove su tuge, uvek lako osetljiva tema za nju.

Dama devica pati kada pate i njeni bliski rodjaci i prijatelji. Uvek im je tu u blizini za pomoc, uvek je ona sto leci rane svojom dobrotom. Zato je njena dobrota neprevazidjena. Kada voli, voli srcem, kada leci, leci ljubavlju!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Gospodin devica je isto tako neodoljiv, ali je malo ozbiljniji i snazniji kao licnost. Vodjen svojom snagom i ogromnom inteligencijom, on je magnet za posao. Sposoban i vredan, odlucan i odgovoran, osoba je za pozeleti.

Ubrajaju ga u najbolje i najjace po snazi i dobroti, kao kolegu i kao prijatelja. Vreme je da mu se  prizna da je jedan nezamenjivi kolega na poslu. Da je neodoljiv u drustvu, posebno u lepom drustvu.  Izgledom zna da zavede, da pokaze sarm i svojim sarmom da osvoji.

Ovo je jako zeljeni zodijak, spreman da se druzi, da se raduje, ali i da radi i obavlja sve svoje duznosti.

Stranice: 1 2