Subota,nedelja i ponedeljak bice prelepi dani ovim znacima!

Subota,nedelja i ponedeljak bice prelepi dani ovim znacima!

2023-11-24 0 By Admin

VAGA

Nije vam vise stalo ko ce se ljutiti na vas, a ko ne! Okrecete se samo sebi i cinite ono sto je vama na korist. Dugo ste bili pravedni, i dugo ste zeleli da bude sve tako da niko ne bude povredjen. Da li je neko mislio na vasa osecanja?Posebno razmislite ovih dana da li je to mislila jedna odredjena osoba, vama bitna?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sve vec cinite da se  neke stvari menjaju, ali vrlo sporo. Nikako da to bude onako kako biste vi hteli da bude.Ucinite jedan rez koji ce dovesti do velikog preokreta u svemu.I prelepi dani ce tek tada nastupiti.Tek  tada vam slede lepsi dani i bolje raspolozenje. Razlog ce se pojaviti u jednoj osobi koja ce vas opciniti.

 

STRELAC

Pred vama su dani vikenda, a da li ce biti prelepi dani za vas, videcete. I vi biste licno mogli da ucestvujete u tome da budu. Neko vas je zapazio u mnostvu prolaznika i sada trazi priliku da vas upozna.Malo se osvrnite oko sebe jer je vreme da primetite ono sto do sada niste.Dva oka koja vas gledaju zaljubljeno.

 

JARAC

Niste ni svesni koliko gresite i sta biste mogli da ucinite da vam sve krene na bolje. Zalud  vam osecanja u srcu ako ih ne pokazujete.Zato budite odlucni da se vasa osecanja i posalju na pravu adresu.Onoj koja ih zasluzuje, jer ni ona nije ravnodusna prema vama. Prelepi dani su pred vama.

 

VODOLIJA

Vreme je da bolje sagledate stvari oko sebe.Ako ste izbegavali takvu situaciju, sada je pravi momenat da je sagledate i ne bezite od problema.Cak i da ste sami krivi za nesto, ne morate sami da ispravljate.Sve sto ste cinili, cinili ste da bude u zajednickom interesu.

 

RIBE

Vec ste na ivici snage malo preumorn,i a malo i nervozni.Kao  da vam se svega nakupilo ovih dana i to vas dodatno muci. Nervoza, stres,nepravda,premor, sve vas je stiglo.Vreme je da budete spremni da date oduska sebi i da se okrenete boljem raspolozenju.Ovo ce biti vasi dani, bice bolje.

Stranice: 1 2