Ovan i Bik:Ne dopustaju da im neko prica sta da rade i kako da zive!

Ovan i Bik:Ne dopustaju da im neko prica sta da rade i kako da zive!

2023-11-24 0 By Admin

 BIK

Bik je znak o kojem se prica. To je zato sto je jako uporan a vrlo cesto i jako tvrdoglav. Istina je da je ovo neko ko ce naci nacina da istraje u svojim namerama uvek i na svaki nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bitno je da naglasimo da je ovo osoba koja je iskrena, postena, posvecena sebi i svemu onome sto naumi. Kada se zaljubi, bik daje sve od sebe. Ali, moramo da kazemo da je ovo neko ko ce biti cist primer postenja i odanosti. Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo neko ko je veran. Od njega nikada necete doziveti da vas izda, ali je bitno da kazemo da vam isto tako nece ni oprostiti ako vi to uradite njemu.

 Bitno je da naglasimo da je ovo osoba koja ce naci nacina da u svemu istraje i kada joj je do necega stalo – naci ce nacina da to i dobije.

O njemu se prica zato sto je jako uporan. Moze se cak reci da je u stanju da “ide glavom kroz zid”  ali da ipak sve radi casno i posteno. Bik vam nece slomiti srce niti ce ikada graditi svoju srecu na tudjem bolu. Dobar je covek koji je svestan toga da je zivot tezak. No, on ume i zna da istraje u svojim namerama.I nikada nece dozvoliti sebi da nekoga povredi kako bi on sam bio srecan. Bik zna da se nikad sreca ne gradi na tudjim suzama.

Stranice: 1 2