Ovan i Bik:Ne dopustaju da im neko prica sta da rade i kako da zive!

Ovan i Bik:Ne dopustaju da im neko prica sta da rade i kako da zive!

2023-11-24 0 By Admin

 Horoskop za ovna i bika i istina o ova dva znaka zodijaka.

 

 OVAN

Ovo je znak o kojem se oduvek mnogo prica, ali se jako malo zna. To je zato sto su osobe rodjene u ovom znaku neko ko dobro pazi sta radi i to je najveca moguca istina. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite. Jer, ovan je bio odan, i odan ostao. Iskren je, posten, ume da voli i najveca moguca istina je da je ovo znak na kojeg se mozete osloniti.

Moramo da kazemo da je ovan primer da postoje ljudi koji umeju i znaju da vole i koje ce uvek naci nacina da dodju do svog cilja. To je jako vazno.

No, osoba rodjena u ovom znaku je neko ko ima stav i ko ume i zna da se izbori za sve ono do cega joj je stalo. U to nema nimalo sumnje. Ali, ovan je neko ko ne dopusta da mu bilo ko prica kako ce ziveti niti koga ce voleti. Ukratko receno, ovan je neko ko ce naci nacina da zivi onako kako zamisli, a ne kako mu bilo ko na svetu kaze kako bi trebao. Rado ce saslusati tudja misljenja ali ce uvek uraditi onako kako on smatra da treba. Pa cak i u slucaju da pogresi, on ce bar znati da je pogresio svojom krivicom a ne jer je nekoga slusao. Ne voli da mu se neko petlja u zivot, no,ni on se ne petlja u tudji.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2