Devica: Nikome “ne vraca milo za drago” vec samo kulturno ode od losih ljudi!

Devica: Nikome “ne vraca milo za drago” vec samo kulturno ode od losih ljudi!

2023-11-24 0 By Admin

Doslo je vreme da pricamo o znaku devica.Osobe rodjene u ovom znaku su posebne i svesne su toga. Sa njima moze biti lepo, ali ujedno i jako tesko.

 

Devica je neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. To je vrlo vazno da kazemo. Oni koji je ne poznaju dovoljno dobro obicno misle da je devica znak koji je jako tajanstven a mozda cak i previse nezan. Ali, ono sto treba da kazemo jeste da je ovo neko na koga mozete da se oslonite. Jedna devica je itekako u stanju da bude jaka, iskrena, snazna, iskrena u svemu sto naumi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Devica je pravi prijatelj. Volece vas iskreno i uvek ce naci nacina da se snadje u svakoj situaciji. Ma koliko da joj bilo tesko, ovo je znak koji je rodjen da bi bio borac i zato retko kada pokazuje da pati. To je prosto zato sto ne voli nikome da kuka i da se zali. Ona je prosto znak koji nadje nacina da istraje u onome sto zeli cak i kada se cini da to nije moguce. Nije od onih znakova koji su naivni i koji misle da su svi ljudi na svetu dobri. Ne. Devica je prosto neko ko je stalozen i ko dobro pazi kome veruje, kome se poverava i itekako ume i zna da cuva one do kojih joj je zapravo stalo. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati i prijatelja i oslonac. Nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga kome se pre svega moze verovati.

Jako je vazno da kazemo da joj je ljubav jako vazna i da je ovo neko ko ce vam biti odan i veran i umeti da vas voli svim srcem. U to nema nimalo sumnje.

Devica je neko ko veruje u karmu. Ona prosto misli da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje. Upravo zato ovaj zodijak ni ne zeli da se nekome sveti, ni da uzvrca istom merom. Ona samo kulturno ode od onih koji ne znaju da je cene. I to je najveca i najbolja lekcija koju moze da im da. Zapravo moramo da kazemo samu cinjenicu da je devica znak za koga mnogi shvate koliko vredi tek onda kada dodje do toga da je izgube.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2