Blizanci su pravi majstori:Sve cega se dotaknu u tome i uspeju!

Blizanci su pravi majstori:Sve cega se dotaknu u tome i uspeju!

2023-11-24 0 By Admin

Sve sto pozele i sve sto naume oni mogu i da ostvare i to je najveca moguca istina. Bitno je da kazemo da su posteni. To znaci da im nece pasti na pamet da grade svoju srecu na tudjim suzama vec prosto da sve sto rade, oni rade casno i posteno. Bitno je da ne dizete ruke od osobe rodjene u ovom znaku jer ako imate blizanca kraj sebe onda imate i nekoga na koga mozete da se oslonite. Blizanci su osobe koje ce naci nacina da se dokazu u svemu i da budu klasican primer ljubavi, postovanja ali i hrabrosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vazno da kazemo jeste da osoba rodjena u ovom znaku  zna da prasta. Ali, blizanci nikada nece preci preko izdaje i preko prevare. Onaj ko se usudi na to da ih prevari moze zauvek da ih zaboravi. Dakle, blizanci ce dati  sve od sebe ali kada odluce da odu onda je to za sva vremena.

Tesko i retko se desava da nekome kazu zbogom ali ako se to desi… Ne postoji nacin da ih ubedi bilo ko da se vrate. Oni odlaze samo jednom, ali zauvek. Njihovo zbogom je vecno i posle njega nema novog razgovora niti novog pokusaja. Posebi su i svesni su toga.

Stranice: 1 2