Za vreme vladavine strelca,do 21.decembra,ovi znaci ce sijati od srece i ponosa!

Za vreme vladavine strelca,do 21.decembra,ovi znaci ce sijati od srece i ponosa!

2023-11-21 0 By Admin

 

    SKORPIJA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete za vreme vladavine strelca konacno doci do svog cilja. To je ono sto moramo reci. Dolaze vam dani kada cete saznati da postoji  neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze.

Izvesno je da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i zapravo je samo pitanje dana kada cete se uveriti u emocije te osobe. Ona je jako dugo cutala o svojim emocijama. Ne zato sto joj nije dovoljno stalo ili sto nije sigurna u to sto oseca.Cutala je samo iz razloga sto se plasila vaseg  odbijanja. Ako je vase srce slobodno znajte da je najbolja moguca odluka da toj osobi date priliku. Da nema bas nimalo sumnje da ce ta osoba na delu da vam dokaze da za svakoga od nas postoji prava osoba i da ste vi njena prava osoba.

Ako vam je sada cilj da napredujete na polju karijere, imajte na umu da je i to moguce u danima koji su pred nama. Kao neko ko se oduvek jako trudio da napreduje, konacno cete moci da kazete da se vasa zelja ostvarila.

Sledi vam period kada cete napokon dobiti poslovnu sansu na koju ste dugo cekali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da pomenemo i da je moguce da ce neko iz vase proslosti da se vrati u vas zivot. To je ono sto moze da bude  jednako lepo ali i tuzno… Jer, u pitanju je osoba koju ste voleli najjace sto ste mogli ali je pravo pitanje da li je ona bila spremna da voli vas. Da li se iskreno pokajala, to samo ona zna. A vi pazite sta radite.

Stranice: 1 2