Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri najbolja dana u zivotu ovim znacima!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri najbolja dana u zivotu ovim znacima!

2023-11-18 0 By Admin

VAGA

Lepi dani za najlepse odluke, pa ce sve zavisiti od vas. Ovo bi mogli biti tri najbolja dana u vasem zivotu. Neko vas jako voli i zeli da vas usreci. Zato se odlucite sto pre  da budete sa onim ko vas voli vise od zivota, a vi njega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Radite previse ali biste mogli da se posvetite sebi. Osim toga jos jedna osoba zeli da se  posvetite i njoj. Osmotrite je bolje i procenite situaciju. Naredna tri dana ce biti najbolji dani u zivotu, a videcete i zasto.Sledi ljubav na prvi pogled.

 

STRELAC

Ne mozete da se nosite sa prilikama u kojima ste. Vasa opkolina ocekuje da vi sve resavate na najbolji nacin. Vreme je da mislite na sebe i svoje interese, a ne  da uvek gledate zajednicke interese. Borite se za sebe, ne za druge.

 

JARAC

Suvise ste ponositi da pridjete onoj koja vas ignorise. Svidja vam se imogli biste uciniti da budete zadovoljni. Morate se odluciti za srecu ili za ponos. Vas  velikiponos je smetnja vasoj sreci. Vreme je da to shvatite i promenite.

 

VODOLIJA

Kao da vam u zraku lebde  neciji osmesi, a da toga nikako niste svesni. Kako ne priznate sebi da niste ravnodusni i da ste i vi zaljubljeni. Nemoguce da vasa osecanja svi citaju jasno, osim vas samih. Ovo su dani priznanja i uzajamne ljubavi koju ste skrivali.I najbolja tri dana u vasem zivotu.

 

RIBE

Necete se moci izjasniti  u nekim stvarima, ali cete morati. Vreme je da pokazete sta vam je ciniti. Ma koliko cutali, pokazite da ste spremni da pokazete neko svoje misljenje. Moracete pokazati svoj stav, i zbog sebe i zbog  drugih.

Stranice: 1 2