Bik:Okrenuce nebo i zemlju za one do kojih mu je stalo!

Bik:Okrenuce nebo i zemlju za one do kojih mu je stalo!

2023-11-18 0 By Admin

Sve dok ste prema biku iskreni, on ce biti isto takav prema vama. Ali, onda kada mu slomite srce, kada shvati da ga lazete.. Onda ce biti spreman da vam kaze zbogom za sva vremena.

Bik je znak koji jako tesko zavoli. To znaci da je jako malo osoba koji imaju tu cast da ih bik voli. Ali, za takve ljude, on ce biti spreman na sve. Narodski receno, on je znak koji ce pomeriti planine i uciniti sve sto moze za one do kojih mu je stalo.

Bik je znak koji ima divnu dusu. On ce naci nacina da pomogne svima oko sebe i uvek je znak koji ce naci nacina da se nadje onima do kojih mu je stalo. Nemojte zaboraviti nikada da je ovo znak koji ce naci nacina da se izbori za ono sto hoce i jako je ponosan na sebe  sto je takav kakav jeste.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce bik naci nacina da se izbori  za svoje zelje ali da sve sto uradi, uradi casno i posteno.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dace vam i ono sto nema ako mu dokazete da ste toga vredni. Mali je broj onih koji mogu da se pohvale sa tim da ih bik voli. Ali, postoji jedna velika istina. Ljubav bika nikada nije lako zasluziti, ali kada se desi onda ona nikada ne prestane. Ona nema rok trajanja, jer je bik znak koji ume da voli, da usreci, da se nadje, razume i podrzi one koje voli. I naravno da ocekuje isto!

Stranice: 1 2