Horoskop za sledecu sedmicu:Astro najave od 20. do 27.novembra!

Horoskop za sledecu sedmicu:Astro najave od 20. do 27.novembra!

2023-11-17 0 By Admin

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani za promene. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Jednom raku je jako stalo do vas. Posmatrajte sledecu sedmicu kao sansu da ostvarite svoju veliku zelju.

 

SKORPIJA

Bitno je da znate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Prosli ste mnogo toga i mnogo ste patili ali svemu tome konacno dolazi kraj. Cini se da je sreca konacno na korak od vas. Zasluzili ste sto.

 

STRELAC

Vazno je da ne obecavate mnogo. Da se ne ponasate u skladu sa onim sto ne zelite, vec prosto da budete iskreni pre svega prema sebi.

Onaj ko vas ne ceni i ne treba da vas ima u svojoj blizini. Mislite o tome, ovog puta je mnogo toga moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani za srecu. Da ste vi znak koji tacno zna sta hoce i kako da to dobije. U sledecoj sedmici ce zvezde biti na vasoj strani pa je vrlo moguce da se neke vase zelje ostvare. Razmislite o tome.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jednom raku je stalo do vas i voli vas iskreno. Ako niste spremni da sa njim imate nesto vise, znajte da je najbolje da to i kazete. Dolaze dani kada sreca moze da vas pogleda.

 

RIBE

Sledecu sedmicu posmatrajte kao priliku da ispravite neke svoje greske. Znajte da je mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju. Sledi vam prilika da dodjete do svog cilja i dobijete sve o cemu ste mastali. Istina je da ni sami niste sigurni sta vam tacno treba.

Stranice: 1 2