Lav:Ni zbog koga se nece promeniti, prihvatite ga takvog kakav jeste ili ce vam reci zbogom!

Lav:Ni zbog koga se nece promeniti, prihvatite ga takvog kakav jeste ili ce vam reci zbogom!

2023-11-16 0 By Admin

On je svestan svojih vrlina bas kao i svojih mana. Zna da postoje neke stvari koje bi trebao da promeni ali on na to nikada ne pristaje i to je najveca moguca istina.

Moramo da kazemo da je ovo primer osobe koja je iskrena i odana i predana onome sto zeli. Vazno je da naglasimo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu i bude vam dokaz da za svakoga od nas postoji srodna dusa. Istina je i to da lav zeli da dobije onoliko koliko da.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

On mozda moze da pokusa da se promeni ali pre ili kasnije od toga odustane. Zato ako imate u planu da imate kraj sebe lava na duze staze treba da znate da morate da ga prihvatite i volite takvog kakav jeste jer drugu opciju prosto nemate.

Ono sto moramo da kazemo za sam kraj jeste da je lav znak koji ima petlju da kaze istinu. I ako vam ta istina slomi srce i ako zbog nje odlucite da odustanete od svega… Pa cak i od ljubavi… Znajte da je to prosto u redu. Jer, lav je znak koji ce biti spreman da ide na sve ili nista. Dace vam svoju dusu i biti spreman da u svemu bude tipican primer da postoje ljudi koji su rodjeni za to da budu posebni. Sa svim manama i vrlinama, njega cete voleti!

Stranice: 1 2