Rak:Ako vas voli, sve ce vam dati, makar on nemao!

Rak:Ako vas voli, sve ce vam dati, makar on nemao!

2023-11-15 0 By Admin

RAK – dama

Romanticna dusa i sanjar za koju je ideal srece onaj kojeg zavoli!

Ona je jako zaljubljive prirode i vreme je da saznate da vam je veliki plus da je imate u blizini. One su lepe i harizmaticne, ali na svoj poseban nacin. U sustini, dama rak se ne razlikuje suvise od gospodina raka.

Kada govorimo o dami raku, moramo naglasiti da su veliki sanjari. Skoro da se vecina njih bavi nekom umetnoscu ili im je umetnost skoro pa profesija. Vasa sreca je ako je imate za partnera, a posebno za prijatelja. Izuzetno vredna i savesna, inteligentna i sposobna. Voli bezmerno, mada zna da to cesto i sakrije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Nekako ne zna da pokaze svoja osecanja, ili je jednostavno stidljiva. Ali kada zavoli jednom, to je ljubav zauvek.

Gospodin rak je malo drugaciji sto se tice  nekih stavova. Jako je zavodljive prirode i zna da laska. Tako osvaja mnoga srca i zna da pokaze na najbolji nacin da je broj jedan. On uvek nadje nacin da se usmeri ka onoj koju pozeli u svojoj blizini. Jednostavno je srcelomac, i zna da zavede.

Ako vas zavoli, dace vam sve sto ima, makar on i nemao. Zato shvatite njegovu veliku dusu i dobrotu, i nemojte je pogaziti. Ako budete dobri prema njemu, dobicete i srce i dusu. I dace vam srce na dlanu.

Stranice: 1 2