Blizanci: Oni nemaju razloga da pamte sta su rekli jer uvek pricaju istinu!

Blizanci: Oni nemaju razloga da pamte sta su rekli jer uvek pricaju istinu!

2023-11-15 0 By Admin

Istina je da blizanci nikada ne moraju da pamte sta su rekli jer su osobe koje ce vam dati svoju dusu. Osobe koje ce reci istinu. Oni se nikada ne sluze lazima… Ali moramo da kazemo da to isto ocekuju i od onih koji ih okruzuju. Vazno je da uvek imate na umu da su ovo osobe koje itekako znaju sta hoce. Osobe koje su spremne da se bore za ono do cega im je stalo.,

Imati blizanca kraj sebe znaci imati nekoga ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, prijatelj, sve sto vam je zapravo u zivotu potrebno.

Ono sto treba da znate jeste da nema nimalo sumnje da je ovo znak koji dovoljno ceni sebe da zna kada je vreme da se okrene i da ode. Vrlo je vazno da kazemo da blizanci nece oprostiti prevaru ali da je cinjenica da ce sve uciniti da do nje ne dodju.

Oni su sjajni prijatelji, odani, verni, umeju i znaju da vole. Pravi su primer da postoje andjeli cuvari na zemlji.

Ako vam treba neko ko ce vas voleti i na koga mozete da se oslonite onda je to osoba u ovom znaku.

Imati nekoga kao sto su blizanci znaci imati andjela kraj sebe, nekoga ko ce cuvati vase tajne i voleti vas iznad svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, ono sto moramo za sam kraj da kazemo jeste da su blizanci osobe koje idu ka svom cilju i nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Oni su posteni, casni, verni, znaju da vole. Oni prosto znaju da cine sve za one do kojih im je stalo…

Stranice: 1 2