Vodolija i Ribe:Ne pricaju puno,a onda dodju i izdominiraju!

Vodolija i Ribe:Ne pricaju puno,a onda dodju i izdominiraju!

2023-11-13 0 By Admin

RIBE

Vazno je da kazemo da su ribe jako nezne ali da je najveca moguca istina da je ovo znak koji ume da voli. Puno, svim srcem. Ribe su nezne, osobe su koje tacno znaju sta je ono sto hoce i koje nikada ne odustaju od svojih planova i zelja. Imati ribu kraj sebe znaci imati nekoga kome mozete puno da verujete ali i nekoga ko se nece igrati sa vasim srcem i vasim emocijama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono po cemu se osoba rodjena u ovom znaku razlikuje od ostalih je to tome sto  je iskrena. Sto je njeno srce toliko divno i cisto da ume da prasta cak i ono sto niko nikada ne bi. Istina je da ribe nece reci bas uvek sve sto misle. Ne zato sto nisu spremne, ne zato sto ne znaju da vole, ne zato sto nemaju hrabrosti. To je prosto zato sto one nikome ne zele da uniste srecu ili da nekome slome srce.

Ribe su zodijak koji ce pomoci, ako moze. Ako to nije slucaj okrenuce se i otice, ali bas nikada i ni u kom slucaju nece ostati tamo gde im nije lepo… Imajte na umu da je riba  znak koji je iskreno srecan samo onda kada su srecni oni koji je kraj sebe imaju. Oni do kojih je njoj iskreno stalo. Puno ne prica ali ono sto kaze… Uvek je od srca.

Stranice: 1 2