Lav i Devica:Pokazace vam ko je glavni u svemu jer ono sto pozele-to i dobiju!

Lav i Devica:Pokazace vam ko je glavni u svemu jer ono sto pozele-to i dobiju!

2023-11-13 0 By Admin

DEVICA

Ovo je znak o kojem ne treba da pricate ako ga ne poznajete. Najveca moguca istina je da je ovo znak koji je iskren, odan, veran. Znak koji je jaci  nego sto mislite. Devica je neko ko ne prica mnogo ali ko bez imalo sumnje itekako zna da se bori za ono do cega joj je stalo.

Ovo je znak koji je glavni u svemu onda kada resi da to bude. Imati devicu u svom zivotu znaci imati osobu od poverenja na koju uvek mozete da se oslonite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Osobe rodjene u ovom znaku su predane i iskrene. Dace vam svoju dusu ali ce dobro znati kada je vreme da se okrenu i odu. Nema bas nimalo sumnje da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ume da voli. Da da svoju dusu, da bude odana i verna i predana svemu onome sto radi.

Nema sumnje da je osoba rodjena u ovom znaku prijatelj za pozeleti. Kada voli daje sve od sebe ali itekako zna kada je vreme da se okrene i ode.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati i andjela cuvara. Dace vam sve sto ima ali ce dobro znati kada je vreme da se okrene i ode. Dakle, devica je zodijak koji itekako ume da nadje nacin da dodje do svog cilja. Bice klasican primer osobe od poverenja i nekoga ko ume da voli svim srcem.

Stranice: 1 2