Blizanci i Rak:Oni ne zavise od tudjih misljenja i ne zanima ih ko sta misli ili kaze!

Blizanci i Rak:Oni ne zavise od tudjih misljenja i ne zanima ih ko sta misli ili kaze!

2023-11-13 0 By Admin

 

 RAK

Dragi rakovi, vi ste onaj znak za koga svi misle da je nezan. Da je previse osetljiv, da lako zaplace… I sve to jeste istina. Ali, vi dobro znate koliko ste posebni i koliko vi zapravo vredite. U skladu sa tim, vi ste znak koji nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Neko ste kome tudja misljenja mogu da ukazu na neke greske ali vam to nikada nije presudno. Jasno vam je da ne moze svako da vas voli i vi to ni ne ocekujete.

Oni koji imaju tu cast da vas poznaju cesto kazu da ste najbolja osoba koju su ikada sreli. To je zato sto vi imate divnu dusu. Znate da volite i nema nimalo sumnje da umete i da razumete. Ono sto moramo da kazemo za sam kraj jeste da ste osoba koja se nikada ne oslanja na druge. Vi ne dopustate da bilo koga molite za pomoc jer ne zelite da vam drugi posle pricaju kako su vam u bilo cemu pomogli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne moze se bas reci da ste ponosni ali je cinjenica da ste osoba koja zna da se izbori cak i onda kada nista ne ide onako kako bi ste zeleli.

Imati vas kraj sebe znaci imati osobu koja ce biti oslonac i podrska i rame za plakanje. Vase srce je jedan dijamant kojeg ne moze svako da dobije. Samo oni koji su posebni…

Stranice: 1 2