Skorpija i Devica:Ne igrajte se sa njihovim emocijama-kajanje ce biti bolno!

Skorpija i Devica:Ne igrajte se sa njihovim emocijama-kajanje ce biti bolno!

2023-11-12 0 By Admin

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da je devica neko ko je tajanstven. Prava je istina da se jako malo zna o osobama rodjenim u ovom znaku. Ali, ono sto je najveca moguca istina je to da je ovo zodijak koji je jako hrabar. Mozda deluje nezno, mozda deluje kao osoba koja ne zna da se bori za sebe ali je prava istina da je sve to zabluda. Devica ume da bude jaca od svih kada je to potrebno.

Nemojte misliti da sa ovim zodijakom mozete kako zelite. Cak i ako je tako, to je tako jer vam ovaj zodijak dopusta i samo gleda dokle ste spremni da idete. Ovo je znak koji ume veoma jako, iskreno, ludo da voli. Ljubav koju nosi u svom srcu je zaista velika i za primer je. Zato treba da cuvate ovog zodijaka i to sto sa njim imate. Neko je ko ce uciniti sve sto moze za one koje voli, ali isto tako i neko ko ce znati kada je vreme da kaze zbogom i da ode.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Devica je jako divan prijatelj ali treba da se cuvate njenog besa kada je previse povredite. Ona nije svadjalica. Ona samo zna kada je vreme da ode, a kada se to desi… Nista na svetu ne moze da je ubedi da se vrati.

Stranice: 1 2