Ribe:Brzo prastaju ali nikada ne zaboravljaju!

Ribe:Brzo prastaju ali nikada ne zaboravljaju!

2023-11-12 0 By Admin

Ribe znaju sta je ono sto zele i kako da to dobiju i to je najveca moguca istina. Ali, sve sto ribe postignu, one postignu svojim radom i trudom i uvek su postene, iskrene, predane onome sto rade i onome do cega im je stalo.

Bitno je da naglasimo da nema nimalo sumnje da su ovo znaci koji imaju stav i koji vole da kazu istinu. No, to ne znaci da ce je reci u svakom slucaju… Kada znaju dan ce ta istina nekome da slomi srce, ribe ce radije da je precute. Znak su koji se vodi time da u zivotu postoji karma. Da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto je zasluzio i to je najveca moguca istina.  Zato, ovo je znak koji ne voli i nema naviku da bilo kome vraca “milo za drago”. To je zato sto su odani i zato sto prosto veruju da postoji pravda na ovom svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribama je jako vazno da imaju novac, skoro koliko i da imaju ljubav. Ali, to ne znaci da one ne znaju da vole, ili da moze sam novac da ih usreci. Ne. To samo znaci da su svesne toga da zivot nije lak, i u skladu sa tim, znaju da se ponasaju. Razmisle pre nego donesu odluku, njima nije problem reci izvini ako pogrese, ali isto tako… Ocekuju i da njima kaze izvini onaj ko ih je povredio.  Jesu ponosne, ali ne bas u tolikoj meri da nemaju petlju da kazu kad nisu u pravu.

Zivot je samo jedan, a ribe su znak koji itekako zna da ga zivi.

Stranice: 1 2