Ponedeljak,utorak,sreda:Sjajan pocetak sedmice za ova tri znaka zodijaka!

Ponedeljak,utorak,sreda:Sjajan pocetak sedmice za ova tri znaka zodijaka!

2023-11-12 0 By Admin

 VAGA

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Sledi vam sjajan pocetak sedmice. Ako ste sada sami mozda ce doci do susreta koji moze da promeni sve u vasem zivotu. Razmislite o tome jer ce promene itekako da uslede.

 

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je sada jako vazno. Vi ste zeljni emocija i prave ljubavi. Doci ce do toga da prva tri dana u ovoj sedmici donesu susret sa nekim iz vase proslosti. Samo vi znate da li ste spremni toj osobi da date jos jednu sansu. 

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada cete doneti neke odluke. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.  Treba da znate da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku i da iznenadjenja tek slede.

 

 JARAC

Konacno su pred vama sjajni dani. Razmislite o tome. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako ste sada sami znajte da je to bolja opcija nego da nekome date sansu. Ovo nije pravo vreme za ljubav.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli vise nego sto mozete da zamislite.Sve ostalo je na vama jer vi donosite konacnu odluku o tome da li ste spremni za novu ljubav. Vazno je da slusate svoje srce.

 

 RIBE

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani za pravu ljubav. Postoji neko ko vas voli iskreno. Sjajan pocetak sedmice jen pred vama i sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Sve ostalo je zaista na vama.

Stranice: 1 2