Bik i Vaga:Sa njima je u ljubavi magicno,i niko ih ne moze preboleti!

Bik i Vaga:Sa njima je u ljubavi magicno,i niko ih ne moze preboleti!

2023-11-12 0 By Admin

VAGA

Kada se pomene vaga obicno se prvo pomisli na to sto je ovaj zodijak neodlucan. Nije to nikakva tajna, cinjenica je da ovaj zodijak jako tesko donosi odluke.

Isto se tako jako tesko i zaljubi ali kada dodje do toga onda cini bas sve i to je najveca moguca istina. Divno je znati da postoji znak koji ume da voli ovako jako i iskreno. Magicno. Jer, cinjenica je da je biti sa vagom u ljubavi prosto magicno, buduci da ona daje i ono sto nema.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Iskrena je. Ona ume da “vaga” pa je istina da ponekad jako tesko veruje cak i onima koji joj ljubav dokazuju na delu. Nije od znakova koji voli zabavu vec je uglavnom fokusirana na velike ljubavi i na duge veze.

Magicno je biti njen jer ume stalno da pravi neka iznenadjenja kako bi usrecila voljenu osobu. Svesna je da zivot nije lak, pa u skladu sa tim ume i zna da prasta, ume da da drugu sansu… No, najveca moguca istina je da je vaga olicenje postenja, i da je ovo neko sa kim ce vam biti nezaboravno. Cinjenica je da oni koji je izgube zauvek zale i nikada ne mogu da je prebole. To je zato sto je ljubav koju poklanja velika, a sreca koja dolazi sa njom nemerljiva…

Stranice: 1 2