Utorak,sreda,cetvrtak:Ovi zodijaci su na putu do srece i ispunjenja snova!

Utorak,sreda,cetvrtak:Ovi zodijaci su na putu do srece i ispunjenja snova!

2023-11-06 0 By Admin

VAGA

Naredni dani vas cekaju da se izjasnite, a neko to ceka odavno. Vec se pita na cemu je sa vama. Neko je zaljubljen u vas, ali nece da vam namece svoja osecanja. Zeli samo da se izjasnite odgovorom na osecanja sa druge strane. Svidja vam se ili ne, hocete li u vezu sa tom osobom ili da krene dalje?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mada vam ide dobro, ipak se ne hvalite. Nije lepo reci da se zalite, ali tako se bar ponasate. Ako su vas snasli  neki neocekivani izdaci, nemate povoda za neraspolozenje. Verujte da ce vam se vratiti, pa na to gledajte kao da zaduzujete nekoga.I nemojte preterivati, vec budite zahvalni za ono sto imate. Na putu ste da naucite vaznu lekciju!

 

STRELAC

Imate vreme za sebe, pa ove dane iskoristite. Sve sto vas zanima i sve sto biste hteli, mogli biste da ostvarite. Vec ste na putu do srece i dajte svoj maksimum da vas sreca i ponese. Ovo ce biti vasi dani u kojima je moguce ispunjenje vasih snova.

 

JARAC

Osecate se povredjeno pred jednom osobom koja vas omalovazava. Vi ste u nju ludo zaljubljeni, ali ona nikako da vas udostoji paznje. Mozda ce biti najbolje da sacuvate svoj ponos i da okrenete novi list. Postoji sansa da cete je tako zainteresovati. I da vas prestane ignorisati kao do sada.

 

VODOLIJA

Vi ste jako spremni da iznesete sve svoje obaveze i da ih postignete u roku. Od vas se ceka kao i uvek, rad i odgovornost. Vama je vreme da se izjasnite  da cete raditi samo sto je vas deo posla. A da cete raditi za druge, kao do sada, ne pada vam na pamet. Odavno vam jedna osoba vase poene lukavo krade za sebe.

 

RIBE

Ne smete se varati da ce ovi dani biti laki, ali se potrudite da ih sebi olaksate. Trebace vam savet prijatelja i zato se slobodno oslonite na jednog najblizeg.Zaradili ste kod mnogih da vam se nadju u nevolji, a posebno jednog.Ne da vam treba uzvratiti, vec mora da vam uzvrati dobrim, za svo vase dobro.

 

Stranice: 1 2