Utorak,sreda,cetvrtak:Ovi zodijaci su na putu do srece i ispunjenja snova!

Utorak,sreda,cetvrtak:Ovi zodijaci su na putu do srece i ispunjenja snova!

2023-11-06 0 By Admin

Ovi zodijaci ce biti na putu do srece i ispunjenja snova.

 

OVAN

Vreme je da krenete za onim za cime vas vuce vase srce. Na putu ste ka sreci. Upravo ce vam reci da je to konacno jedna osoba. Niste se vencali za posao i vreme je da i vi malo predahnete. Zato se okrenite osobi do koje vam je stalo. Mozda ste bas vi onaj sto se nalazi na putu srece i ispunjenja snova.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Srce vam se okrenulo samo svojim ciljevima i sebi. Zato cete ovih dana gledati da cinite sve sto vam je volja. Mnogo ste vremena protracili i sada je red da se okrenete licnim zeljama. Mozda vas ceka ispunjenje snova a da i ne mozete ni zamisliti, kamoli verovati.

 

BLIZANCI

Vase srce ide napred i zelite se ostvariti. Posebno cete zeleti da se dokazete pred nekim odredjenim osobama. Mozda vas smatraju za nekog nebitnog, ali cete se pokazati vaznim. Vreme je da vas jedna osoba osmotri i da uvazi sve vase kvalitete. Na putu ste da pronadjete novi smisao zivota.

 

RAK

Jos niste svesni da ste postali spremni da se nosite sa necim odredjenim. Kao da ste prevazisli ono sto vam je stvaralo problem. Ovih cete dana da  budete pomireni sa cinjenicama da neke stvari ne mozete menjati. I tako ce za vas nastati jedan mnogo mirniji period.

 

LAV

Ljubav koja vas vodi ka jednoj osobi mogla bi vas povesti ispunjenju snova. Pred vama moguca nova veza i ljubav koja ce vas voditi. Ako se pokaze da ste obostrano zaljubljeni, srce ce vas voditi pravim putem. Ovih dana cete shvatiti da ste na putu do stvarne srece.

 

DEVICA

Neko vas vodi i zeli da se vase misli ujedine. Svestan je da znate da misli o vama, pa i vi zelite isto. Mozda nema neke vece brige, ako budete realno gledali na stvari. Vreme je da se vase misli povezu u celinu i da znate da je pred vama moguca nova ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2