Ovan i Jarac:Imaju tezak karakter,ali srce im je pravi dragulj koji beskrajno voli!

Ovan i Jarac:Imaju tezak karakter,ali srce im je pravi dragulj koji beskrajno voli!

2023-11-06 0 By Admin

 JARAC

Ovo je znak koji ide na sve ili nista. Ako neko ima tezak karakter, ako je neko spreman da se bori, ako je neko iskren, onda ste to vi. Vi ste onaj znak koji ce dati sve sto ima, ali isto tako, znak koji ce biti spreman sve i da uzme.

Nemojte nikada dozvoliti da vas neko promeni, jer onaj ko vas voli, volece vas bas takve kakvi zapravo jeste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati vas u svom zivotu znaci imati andjela cuvara. Vi cuvate ono sto imate i pravi su srecnici oni koji vas imaju u svom zivotu. Neko ste ko ce dati dusu, neko ste ko ce uciniti i moguce i nemoguce za one do kojih mu je stalo i to je najveca moguca istina. Divno je zapravo znati da takvi ljudi postoje i treba da budete ponosni na sebe. 

Jedini ste znak koji ce imati petlju da kaze ako prevari. Da, prevari u smislu emotivne veze. To je zato sto vi uvek slepo slusate svoje srce. Vrlo cesto vas to skupo kosta ali vi ste prosto znak kojem su emocije na prvom mestu. I kada nesto zelite, vi ka tome idete, korak po korak, i bas nikada ne dizete ruke od onog sto naumite. Sreca vam je uvek bila i ostala na prvom mestu. Ali, moramo da kazemo, vi ne odustajete od svojih snova, vi ne varate, vi niste osoba koja ce slagati… Vi ste prosto neko ko se bori za ono sto naumi i vasa dusa je beskrajno nezna, dobra, postena. Treba da budete ponosni na sebe i na ono sto jeste.

Stranice: 1 2