Dobili su sta su zasluzili:Ciganske karte otkrivaju dugo cuvanu tajnu!

Dobili su sta su zasluzili:Ciganske karte otkrivaju dugo cuvanu tajnu!

2023-11-05 0 By Admin

 

RIBE

Drage ribe, ciganske karte otkrivaju da se neko iskreno kaje sto vas je povredio. To je ono sto moramo da kazemo. Moguce je da vas je voljena osoba prevarila, izdala na bilo koji nacin. Neki od vas su bili u dugim vezama, mastali o braku, o deci ili o porodici… A onda su saznali da osoba koju ste voleli, osoba za koju ste bili spremni da uradite sve na svetu, samo dobar glumac, neko ko samo prica bajke, neko ko samo laze i nista vise.

Treba da imate na umu da su sada pred vama dani kada ce vam se ta osoba obratiti. Iskreno receno, ona je shvatila da niko na ovom svetu nece umeti da je voli na nacin na koji ste vi. Ta osoba se silno kaje. Iskreno joj je zao, pati svim srcem, i prosto, dobila je sve sto je zasluzila.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mozda ste nekada pozeleli da joj vratite istom merom, mozda ste prosto zeleli da i vi njoj slomite srce, bas kao sto je ona vama… No, znajte da ne treba i ne smete da gubite vreme! Da ta osoba nije vredna svega toga! Ona se sada kaje, ona sada svim srcem zeli da vas vrati u svoj zivot, i nema nimalo sumnje da je bol sada jedino za sta zna. 

Za kraj, reci cemo samo da postoji karma. A ta osoba, koja se na neki nacin poigrala sa vasim srcem, dobila je ono sto zasluzuje. Vi cete svoju srecu tek docekati. Ciganske karte vama najavljuju lepa desavanja.

Stranice: 1 2