Blizanci i Rak:Dok drugi kukaju kad im je tesko,ova dva znaka uvek nadju resenje!

Blizanci i Rak:Dok drugi kukaju kad im je tesko,ova dva znaka uvek nadju resenje!

2023-11-05 0 By Admin

RAK

Istovremeno snazna licnost i nezna dusa, ukazuje da za vas ne postoji nemoguce.Sposobni da nadjete resenje za sve!

Bio bi to jedan vrlo sazet opis vaseg zodijaka, a opet tako obiman.Opis koji sazeto govori vise od svih recenica kojima bi mogli da vas opisu. Vi ste jedna svestrana licnost i reklo bi se osoba koja spaja dve krajnosti.

Istovremeno ste snazni i jaki da podnesete mnogo toga i nosite tezak teret. Sa druge strane ste tako nezni i osetljivi, i pravi ste sanjar. Ma koliko bili jaki i realni u teskim situacijama, toliko ste romanticni u dusi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tesko je spojiti dva sveta u vama, a vi ste neko ko moze sve. Kada radite, vredni ste i odgovorni. Mirne ste i ciste savesti, i uvek odgovarate za svoje postupke. Uvek stojite iza svojih reci. Sa druge strane, jako ste bolecivi prema ljudskoj nesreci. Tuga vasih bliznjih i vasa je tuga. A probleme uvek resavate na svoj nacin.

I kada misle da je nemoguce resenje, vama je sve moguce.

Za vas je strpljenje najbolja i najjaca osobina.Vreme leci sve, pa i vase tuge. Zaljubljive ste prirode, pa kada volite nekoga, vi ga volite beskrajno. I volite sa istom zeljom da vam se uzvrati na isti nacin. Nisu bas sve vase ljubavi uspesne, mada za svaku mislite da je prava. Predobri ste i uvek mislite srcem, a ne razumom. Ali ne zalite zbog toga. Vi ste takvi i ne znate drugacije.

Zato ste voljena osoba  na svakom koraku i od svih.

Stranice: 1 2