Ovan i Bik:Ovo su znaci koji su vas pravi izbor za srecu!

Ovan i Bik:Ovo su znaci koji su vas pravi izbor za srecu!

2023-10-23 0 By Admin

BIK

Druzeljubivi, vredni,nadareni ogromnom inteligencijom,pravi ste izbor za srecu!

Ne mora se mnogo toga reci a da se to i ne zna o vama.Vecina onih koji vas znaju, svesni su da imate zlatne ruke i da vredno radite. Za neke poslove i niste kvalifikovani, ali ih obavljate kao da jeste.Jednostavno sve vam ide od ruke. Oni koji vas vole spremni su da vas podsete da ne morate za njih nista da cinite.Oni ce vas voleti i bez toga, jer  ste jednostavno osoba koja se voli.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I nije bitno da li ste dama bik, ili gospodin bik, po lepoti ste posebni.Ne samo da se izdvajate po svojim manirima, vec posedujete kulturu ponasanja.Tacno znate kako uvek da nastupite u svakoj poziciji.I nije da vam je uvek lako, ali znate da vladate i savladate sve momente.

Cesto  se osecate  mnogo dominantno u odnosu na neke druge koji vas zele za sebe.Ono sto se mnogima ne dopada kod vas jeste vasa tvrdoglavost. Zaista znate biti jako tvrdoglavi kada nesto hocete,jer to morate i dobiti. Dama bik ce se snaci na svoj nacin i pre ce popustiti, nego gospodin bik.

On kada nije u pravu, cesto ce se ljutiti na sve oko sebe, ali nece priznati ni sebi, ni drugima.Za njega je greska ucinjena u momentu, ali se nece miriti.Trudice se da pokaze dobrotu, i da popravi sta se popraviti da.Uz to ce dati svoja obrazlozenja.

Dama bik je nezna i plemenita i osetljivog srca. Uvek igra posteno i cesto se za sitnicu uznemiri.Vreme pred njom je svaki planirani sat. Pogledima zavodi, voli srcem duboko i iskreno. Dok bik gospodin nikada ne place i tesko priznaje poraze, dama bik cesto zaplace.I pati cim se oseti izneverenom.

U svakom slucaju su jako odgovorni, savesni i sposobni.Ono sto traze, spremni su da uzvrate, i postovanje koje uzivaju, vracaju.Nikad i nikome ne ostaju duzni, pa cak su i skloni da budu dzentlemeni.

Kad vole, gospodin bik voli kao dete, nezno i bezgranicno.Ali kad ga povredite, tada ga naljutite i to je zauvek kraj.I dama bik je nezna i zna da ceni ljubav svoga partnera.I bas zbog obostranih osecanja i slicnog karaktera, ovaj zodijak je poseban.

Pravi ste izbor za srecu mnogima, a birate samo jedno bice koje ce birati i odabrati zauvek za sebe, vase srce.

 

Stranice: 1 2