Dani do 10.novembra su dani fatalnih ljubavi:Fatalna ljubav samo sto se nije desila ovim zodijacima!

Dani do 10.novembra su dani fatalnih ljubavi:Fatalna ljubav samo sto se nije desila ovim zodijacima!

2023-10-23 0 By Admin

VAGA

Vazno je da ovaj piriod budete odlucniji. Sve svoje slobodno vreme  ucinite rezervisanim za svoje odluke. Moracete biti mnogo sigurniji u donosenju novih koraka.Vase emocije su dosta nesigurne pa  ih morate ucvrstiti. Neko zeli da mu mu pojasnite sta tacno osecate.

 

SKORPIJA

Vec ste imali neke ljubavi i skoro da ste se pomirili da nemate srece. Ne smete da se bazirate samo na posao.Previse ste umorni pa bi vam dobro dosao manji predah.Vreme je za novu ljubav, ako ne za fatalnu ljubav, onda bar za novu vezu.Tek da imate drustvo za izlazak sve do 10.novembra.

 

STRELAC

Volite nekoga, a taj neko ide napred i ne obraca paznju na vas. Nemojte da gubite veru u ljubav vec se ponasajte u skladu sa cinjenicama. Ako ne voli vas, onda voli nekog drugog i vas nikada nece  voleti.Okrenite se ka novim licima, mozda vas neko i zainteresuje.Svako trazi svoju srecu,i vi cete naci svoju.

 

JARAC

Imate mnogo obaveze i neke svoje planove. Nastojacete da ih sve na vreme realizujete, i da se u narednom periodu ispune planovi. Jedino sto cete imati mimo plana jeste jedan susret.Fatalni susret i fatalna ljubav samo sto vam se nije desila! Necete biti svesni da ste se tako ludo mogli zaljubiti.

 

VODOLIJA

Unapred znate obaveze, a i smislili ste sta vam je ciniti. Naravno da cete se truditi kao i uvek, da ispunite ocekivanja. Mada ce vas jedna osoba  nervirati, ali nemojte da obracate paznju.Vreme je da shvatite da se oseca povredjeno i da se zato i ponasa tako.Pitajte je zasto to cini i cime ste je povredili!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Niko vas ne moze navesti na drugi put, ako njime ne zelite poci.Vi necete nikome polagati racune zasto, a nema onog ko ce vas nagovoriti. I naredni period cete raditi i ciniti po svome.Nema onog ko bi vas navratio na to da se ponizavate ispunjavajuci  tudju volju. Vredni ste i uvazavate svakoga, ali vam nece naredjivati  jedan rak.

Stranice: 1 2