Skorpija je kraljica,rodjena je da bude najbolja-nema joj ravne!

Skorpija je kraljica,rodjena je da bude najbolja-nema joj ravne!

2023-10-21 0 By Admin

Ovo je znak koji je rodjen za ljubav. Ona ume da voli kao retko ko, ali isto tako, kada odluci da ode, to je jednom, za sva vremena. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati i oslonac i podrsku i rame za plakanje i jos mnogo toga.

Ceni ljude koji su iskreni prema njoj. Koji imaju petlju i snagu da joj kazu istinu, cak i kada  znaju da ce ta istina da joj slomi srce. Skorpija je iskrena, odana, verna, ovo je znak koji ima ono nesto i svesna je toga.

Vrlo je vazno da naglasimo da je ovo znak koji bas nikada nece dici ruke od onog sto naumi, i divno je znati da postoje ljudi kao sto je ona.

Ali, isto tako, ona je apsolutno svesna toga koliko vredi i koliko moze, i nema nimalo sumnje da sebe postuje i ceni iznad svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Dok bi mnogi odustali od svojih zelja, ona ostaje znak koji je jak, siguran, borben, i koji uvek ide napred. Vrlo je moguce da je upravo skorpija onaj znak zodijaka koji treba svima oko sebe da bude primer. Zato sto je borac, zato sto je iskrena, odana, verna, zato sto ima stav, dusu i lepotu. I niko na ovom svetu ne moze da se meri sa njom, jer je upravo ona kraljica zodijaka.

I sto je najlepse od svega, njoj to niko ne treba da kaze jer to ona dobro zna.

Stranice: 1 2