Ovan i Bik:Neko je dama,a neko kralj,a ova dva znaka su sve sto srce moze pozeleti!

Ovan i Bik:Neko je dama,a neko kralj,a ova dva znaka su sve sto srce moze pozeleti!

2023-10-18 0 By Admin

BIK

Da ste kralj zodijaka govore mnoge cinjenice,ali vasa dobrota  prednjaci u svemu!

I vi ste kao i svi ljudi koji imaju i vrline i mane, ali su one tako neznatne. Deluju kao sitnica u odnosu na vasu lepotu, na vasu dobrotu i vase meko srce. I bilo sta da se uporedi sa vasim osecanjima pravednosti  i postenja.Jedan ste od onih znakova koji uvek znaju da se okrenu  samo postenim resenjima.Uvek, ali uvek ste posten i fer igrac.

I vas nastup govori jasno da nikada sebe ne stavljate u prvi plan, niti svoje licne interese. Uvek mislite i na druge, nikada na sebe samo.Svoje dobro uvek delite sa svojim bliznjima, posebno sa odredjenim osobama. Vi niste niti lukavi, niti sebicni. Cak i kada ste srecni, ne razmecete se svojom srecom pred svojim prijateljima koji su manje srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vredni i odlucni, spremni ste da ucinite mnogo vise nego sto bi to neki ucinili za vas. Pa opet, ne zalite sto je tako, niti ste neko ko bi da sudi drugima.Spremni ste da se okrenete  svome cilju i samo svojim interesima. Svoje greske priznajete, a tudje vas ne zanimaju.Gledano sa strane, cesto mnoge stvari radite na svoju stetu.Ali ne znate drugacije!

U ljubavi ste uvek raspolozeni i nasmejani i za svoje voljeno bice cinite sve. Ono sto ne prastate jeste uvreda i prevara I dok ste u vezi, spremni ste da se trudite i cinite sve, da bi sve bilo u redu.Uz postovanje i toleranciju, i poverenje uvek mora biti u prvom planu.

Bez poverenja ne verujete u ljubav, i ne priznajete emotivnu vezu.Smatrate da je to lazna ljubav, da je to samo veza koja ce trajati kratko. Zato cinite sve da se vase  srce opredeli za onu koja ce vam ukazati sve to.

I sto bi se reklo, neko je dama, a neko kralj! A vi ste sve ono sto srce jednog coveka moze pozeleti.

 

Stranice: 1 2