Ovan i Vodolija:Vi ne posedujete samo lepotu, vec imate snagu i veliko srce!

Ovan i Vodolija:Vi ne posedujete samo lepotu, vec imate snagu i veliko srce!

2023-10-09 0 By Admin

VODOLIJA

Istovremeno snazna i nezna, dominantna i tvrdoglava, ali poseduje veliko srce!

Sta reci za osobu koja poseduje citav spoj osobina koje idu iz krajnosti u krajnost.Za onu koja zna da bude istovremeno i snazna i nezna.Autorativna i dominantna, pa opet tvrdoglava i na kraju popustljiva.Ona moze sve sto ne mogu drugi ili sto ne moze niko.A opet, sve je ono sto bi svi drugi zeleli da budu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vodjena snagom koju poseduje, ne gleda ko je ko!Za nju su svi isti, bilo da su losi ili nisu, da su uspesni ili slabi.Tacno zna da prepozna pravu vrednost svakoga coveka.I ne deli ih ni po bilo cemu.Za nju su svi isti, samo sto se neki trude da vrede vise.Takve uvek bodri, takve jako ceni i uvek im je podrska.Takve osobe voli.

Ona je uvek spremna da pruzi ruku i da voli, a sama ce proceniti da li je postovana i voljena.Inace kad voli, voli srcem i celim bicem.Ali ono sto ne prasta nikada, jeste izdaja, jeste laz! Cesto vam se pruza ruka prijateljstva, a vi  je uvek prihvatate. Nikada nece poniziti, niti omalovazavati nekoga. Ali ce od odabranih da ucini svojim prijateljima samo one sa kojima ce deliti tajne.

Radije bih ruku stavila u vatru, nego oprostila onima koji joj ne uzvrate dobrim.Za nju je izdaja jednom, izdaja zauvek.I sto je isto tako, isto se postavlja i u emotivnim vezama. Ljubav za ljubav, dobro za dobro, ali ako je povredite, zaboravite na sve! Zaboravite da ste je voleli i poznavali.Zaboravite da vas je ta osoba poznavala, volela i postovala.

Onda joj se morate sklanjati sa puta, ne trudeci se da se mirite.Njeno veliko srce ce uciniti sve za vas. Kroz vodu i vatru,preko trnja i prepreka! Ali ako je jednom povredite, vi ste je izneverili za ceo zivot.U svemu ce uciniti presedan,ali i prevari nikada. Makar ostatak zivota provela u patnji, placuci i sama.

Stranice: 1 2