Naredna tri dana donose iznenadjenja svima- za neke zodijake nece biti prijatna!

Naredna tri dana donose iznenadjenja svima- za neke zodijake nece biti prijatna!

2023-09-26 0 By Admin

VAGA

Neko ce vam se pribliziti, a vi cete misliti da samo zeli da vas bolje upozna. I ne slutite da pokusava da vam se priblizi jer mu se svidjate. Na vase veliko iznenadjenje, ni vi necete biti ravnodusni.I sami cete insistirati na boljem upoznavanju jer ste zaljubljeni oboje, samo krijete oboje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vama ce se posreciti jer vas ceka neki novcani bonus. Mada ce to biti poslednje na sta ste pomislili, bas  ce vam dobro doci. Bas sada kada ste se dobro istrosili ,i vas se novcanik istanjio, opet se vracate u normalu. Za tri dana to jedno iznenadjenje ce da nadoknadi sva druga prijatna iznenadjenja jer stize u pravi cas.

 

STRELAC

Neko ce vas nervirati vrlo svesno i skoro sa namerom. Od vas ne moze nadati da ce da vas osvoji, ali zato zeli da vam zagorcava svojim dosadnim nametanjem. Moracete naci neki mudar nacin da ga udaljite iz svoje okoline i da mu kazete da nije za vas, kao ni vi za njega.

 

JARAC

Radujte se svome novom uspehu, jer vam zaista i sledi u narednim danima. Neko vas je vec uzeo u svoje srce i samo pokusava da vam to i nagovesti. Ne zuri sa izjavama ljubavi koje bi dosle brzo i iznenada.Cini to skoro neosetno kako bi utvrdio svoja iskrena osecanja i bio siguran da ga bar vi necete  ignorisati.

 

VODOLIJA

Naredna tri da na se mozete solidarisati sa jednom ribom. Hteli ili ne hteli priznati,vise puta vam je  i sama pomagala u vasim teskim situacijama. Zaduzila vas je i tu se nema niti sta razmisljati, niti ste premisljati.Kao i ona onda vama, sada i vi pomozite njoj.

 

RIBE

Suvise ponosita jedna vodolija u vasoj blizini ne zna sta ce od sebe. Necete znati u kakvom je problemu, ali cete morati saznati. Sada je pravo vreme da se solidarisete i da ucinite sve da joj se nadjete.Vreme je da joj pomognete i tako osvetlate svoj obraz jer vas je ona zaduzila.

Stranice: 1 2