Do kraja septembra,i nemoguce ce postati moguce za ova dva znaka zodijaka!

Do kraja septembra,i nemoguce ce postati moguce za ova dva znaka zodijaka!

2023-09-17 0 By Admin

Vreme je da do kraja septembra  nesto nemoguce postane moguce!

 

STRELAC

Znajte da  vas ocekuju razlicita desavanja do kraja septembra. Od vas se ocekuje da sledite svoje obaveze, bez odustajanja i zastajkivanja.Vase je da znate sta biste trebali, a sta morali da obavite.Pokazite da vas ne moze iznenaditi bas nikakva prilika.Jasno je da ste spremni da se vodjeni svojim ciljevima i ostvarite, ma kako tesko bilo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo ce biti period u kojem mozete da napredujete na poslovnom planu.Ako ste do sada samo odrzavali tempo svojih radnih onbaveza, sada delujte.Moci cete da se izdignete i pokazete da znate  da upravite u zeljenom smeru.Naravno da ce i vas radni napredak doneti  neka nova dostignuca, ali i popraviti vase finansije.

Zasto se skrivate iza svojih radnih obaveza, i svoje emotivno polje opravdavate zauzetoscu na radnom polju?To sto napredujete poslovno, ne znaci vam da ce vam to biti zamena za srecu u celini. Emotivno ste prazni i neispunjeni i  vreme je da se i tu nesto menja Mada mislite da vam je i tu nemoguca sreca, varate se.Za vas ce  nemoguce postati moguce i to na emotivnom planu.

Svidjate se jednoj osobi sa kojom ste stalno u raskoraku.Nikako da se udesi vas susret oci u oci koji bi vas povezao.Mada razmisljate da nema sanse, ipak ce se nekim cudom ukazati iznenadna sansa susreta.Bice to dovoljno da znate da ste  nekim cudom ipak doziveli susret.

Od dana tog susreta, sve nemoguce na emotivnom planu, postace moguce. Ljubav ce planuti iz nicega i samo jedan pogled ce znaciti ljubav i srecu medju vama. Na pomolu ljubav za koju ste mislili da se nikada nece desiti. Tako ce vreme vase emotivne srece biti u usponu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2