Do kraja godine slede mnogi raskidi,a evo kome brak  i veliko bogastvo…

Do kraja godine slede mnogi raskidi,a evo kome brak i veliko bogastvo…

2023-09-14 0 By Admin

VAGA

Krajnje je vreme  da donesete jednu veliku odluku. Samo da vas  niko ne tera na odluku, pa cete sami da resite sta cete.Bicete uslovljeni, a to vas nervira i veme je da vas se otkace. Bice da cete na precac nesto resiti sto ce da zaprepasti sve oko vas.

 

SKORPIJA

Okrenite se ka sebi i svojim  koracima koji cekaju na vas.Od vas se ocekuje jedna korenita promena i ozbiljan stav. Vreme je da postanete dosta zreliji i dosta  odgovorniji. Imacete obaveze  koje vas cekaju  ali cete se moci i da usmerite emotivno. Jednom recju, krenuce vam.

 

STRELAC

Ne zna se sta ce se resiti i sta vas ceka  narednih meseci, ali ce neke stvari moci da vas iznenade. Vreme je da se okrenete da se  rese neke  odredjene stvari i da se zna sta vam je ciniti. Jedan vas rak ceka da pokazete  da se moze pouzdati u vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vreme je da se okrenete napred i da znate da ste u mogucnosti da ispunite necija ocekivanja. Od vas se ceka da budete voljni da izadjete partneru u susret. Vreme je da  vam on  postavi  neke sitne uslove koje cete  morati da ispunite, svidalo vam se to ili ne!

 

VODOLIJA

Mozda ce kraj godine da vam donese  neke nove korake, ali cete biti mnogo optereceni obavezama. Sami cete ih sebi nametnuti, ali ce vas  one dodatno iscrpljivati. Sve cete ciniti samo zato da odvratite svoje misli od osobe koja vas je povredila.

 

RIBE

Jedan kraci put odlazete  vec duze vreme i do kraja godine cete ga morati ostvariti.Prvo se plasite susreta sa prosloscu, i osobom koju ste voleli. Necete da priznate da  zelite taj put, samo da biste nekoga videli, nakon dugo vremena. I ne slutite da ce stara ljubav da vas natera da izgovorite sudbonosno da!

 

Stranice: 1 2