Tokom 72.sata ove znakove zodijaka stize istina koja ce ih zaboleti!

Tokom 72.sata ove znakove zodijaka stize istina koja ce ih zaboleti!

2023-09-06 0 By Admin

VAGA

Mozda su ovo dani da  izvagate i svoje misli i svoja osecanja. Vreme je da budete svesni sta je ono sto zelite i da to i pokazete.Odredite neke svoje ciljeve i budite spremni da tezite njihovom ostvarenju.Do sada  ste bili nesigurni i niste znali sta hocete, ali cete konacno znati jer sledi susret koji ce vas probuditi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ako ikada, sada je vreme da se radujete i da planirate.Na vama je da znate sta su vam prioriteti i koje cete osobe da ukljucite u njih. Njihovo ostvarenje zavisi od jedne bliske osobe, ali i od vase emotivne srece.Samo vam emotivna sreca daje krila da stvarate i cinite sve stoje do vas.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce naredna tri dana doneti promene. Samo je bitno da neko ne ocekuje previse. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Sledi vam period za ljubav, no neko ce biti fokusiran na karijeru.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za najlepsa iznenadjenja. Nemojte odustajati od svojih snova i onoga sto vase srce zeli.

 

VODOLIJA

Tri dana koja su pred nama ce doneti pravu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko je spreman da vam dokaze na delu sve sto prica. Sledi novi pocetak, sreca o kakvoj ste mastali. Nekome sledi ljubav na prvi pogled. Mislite o tome.

 

RIBE

Bitno je da smanjite svoja ocekivanja. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga.Samo nemojte davati laznu nadu. Svakoga od nas pre ili kasnije stigne karma.

Stranice: 1 2