Tokom 72.sata ove znakove zodijaka stize istina koja ce ih zaboleti!

Tokom 72.sata ove znakove zodijaka stize istina koja ce ih zaboleti!

2023-09-06 0 By Admin

Tokom naredna 72 sata ove znakove stize istina koja ce ih zaboleti!

OVAN

Naredna tri dana  cete morati da budete spremni na sve. Tokom njih slede iznenadjenja. Mada svo vreme pokusavate  da sredite neke stvari, ne ide vam sve za rukom. Vazno vamje znati sta je istina, pa mnakar vamse i ne svidela. I zato cete ovih dana morati da se okrenete stvarnoj svojoj poziciji i vidite celu svoju situaciju.

 

BIK

Istina je da vas bole neke stvari, ali se morate  miriti sa stvarnim cinjenicama.Ovih dana vas  nece oduseviti neke stvari, ali morate  se povinovati.Ako mozete da menjate neke stvari, vi ih menjajte.Nije da ce vam biti lako, ali neke stvari mozete, a neke ne mozete promeniti, cak i da hocete.

 

BLIZANCI

Konacno vam se desilo nesto lepo,i nadate se ovih dana da ce i da potraje.Vasom srecom se desavaju neke lepe situacije.Taman ste pucali od nervoze, i bilo vam je jako tesko zbog jedne osobe.Nikako da vas razume i da vam bude zahvalna.Srecom, neko ce vam skrenuti misli sa trenutne situacije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Istina koja ce vas zaboleti skoro da je spremna da vam ovih dana pokvari sva lepa osecanja. Neke vrlo bliske osobe ce vas zanemariti, i nece vam pokazati nicim, da ste ih zaduzili.Umesto dobrotom da vam uzvrate, one ce vas dodatno razocarati svojom netrpeljivoscu. A tako ste se trudili da vas veze isto osecanje.

 

LAV

Nikako da shvatite da morate da popustite, ili da prihvatite da se udaljite od jedne osobe.Htelo vam se da se zaljubite u  osobu istog karaktera.Umesto da se volite, vi se ponasate kao dva rivala. Umesto da jedno drugom pricate o ljubavi, vi se prosto takmicite jedno protiv drugoga i protivrecite jedno drugome.

 

DEVICA

Ako mozete biti smireni tokom naredna tri dana, bice dobro. Pred vama je situacija u kojoj ce svaki vas komentar biti u nevreme. Bilo bi dobro da stvari posmatrate sa strane i da se ne upustate u neke teme koje ce biti na tapetu. Cak i da budete u pravu, znajuci sta je prava istina, samo cete zakomplikovati.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2