Narednih dana vecini zodijaka briga i obaveze, osim jednom kojem se ispunjava zivotna zelja!

Narednih dana vecini zodijaka briga i obaveze, osim jednom kojem se ispunjava zivotna zelja!

2023-08-31 0 By Admin

VAGA

Nista niste mirniji, nego ste bili u prethodnom periodu. Osecate neki nemir u vazi  sa jednom situacijom, verujuci da vam neko cini spletku. Nesto cete cuti i to ce postati vasa briga, jer cete zeleti da nesto obrazlozite svima.Zasto  pokusavate da se pravdate, kada za to nemate razloga? Sta vas je briga sta se prica u krugovim dokonih?

 

SKORPIJA

Bi ce ovo vasi najsrecnioji  dani kakve ste samo mogli sanjati.Vasa je briga vasa sreca konacno i radujte se kad ste je docekali. Podelite je sa svojim najblizim, ali nemojte zaboraviti sveone koji su   vam bilokada i bilo cime pomogli.Makar i da su vas tesili samo,sada zasluzuju da dele sa vama srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Okrenite se sebi i svojim koracima koje trebate napraviti.Radujte se  onome sto vam je poredstavlajloproblem,jer cete ga sada resiti. Konacno ce da budete zadovoljni jer slede novi koraci koji ce vam dati sve sto ste ocekivali.Novu volju za zivotom i nove nade.

 

JARAC

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti promene. To je ono sto je vrlo vazno. Bitno je da o svemu razmislite i da se zapitate sta je ono sto od zivota zelite. Sledi vam period za ostvarenje zelja i cini se da konacno sve dolazi na svoje.

 

VODOLIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli jos jednu sansu. Sve ostalo je na vama. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Zaista ce sve biti moguce u danima pred nama.

 

RIBE

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za odluke. Naredna tri dana ce doneti mogucnost da se neke zelje ostvare. Svesni ste da su sada pred vama dani kada ce ljubav da pobedi. Postoji neko ko vas voli iznad svega. Imajte to na umu.

 

Stranice: 1 2