Narednih dana vecini zodijaka briga i obaveze, osim jednom kojem se ispunjava zivotna zelja!

Narednih dana vecini zodijaka briga i obaveze, osim jednom kojem se ispunjava zivotna zelja!

2023-08-31 0 By Admin

U narednim danima ide sve po starom,briga i obaveze,osim jednom zodijaku kojem se ispunjava zivotna zelja!

OVAN

Narednih dana sve ce da bude po starom.Cekaju vas nova briga i nove obaveze, ali cete ih savladati nekako.Od vas se ocekuje da postanete vicniji da se ne premorite previse, a i ne brinete bespotrebno.Ako rasporedite svoje obaveze, sve ce vam biti lakse.

 

BIK

Zasto da lupate glavom kada neke stvari ne mogu da se rese onako kako zamisljate?Prepustite ih  da se same od sebe resavaju onako kako moraju.Mozda ce se prasina oko njih sleci pre nego i pomisljate da je to moguce.I tako ce vasa briga da postane skoro beznacajna  u odnosu na to koliko ste je uvelicavali.

 

BLIZANCI

Vuku vas obaveze i prosto teraju, da ne znate ni koji je dan.Od vas se ocekuje da  se malo opustite i da predahnete jer je pravo vreme  za  predah.Morate biti svesni da ste konacno uspeli u necemu jako vaznom.I mada jos niste ni svesni da ste uspeli, mogli biste poceti da slavite.Naredna tri dana ce biti dani za slavlje.

 

RAK

Srce vas  vodi i levo i desno i osecate se kao pred  velikom odlukom.Kao da vam se pruza mogucnost izbora, a na to gledate kao da je to vasa najveca briga. Mozda cete morati da se opredelite za jednu stranu i to vas i plasi i brine.Morate nesto da odlucite, ma sta to bilo.I ne oklevajte!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Od  vas se ocekuje  da budete na strani srca, a ne na strani ponosa.Ponos je bio vasa briga, ali gledajte da ne bude zadugo.Ovih dana popustite i zgazite malo svoga ponosa, u ime ljubavi. Kad biste to ucinili, znajte da biste mogli da racunate na skoriju srecu.Taj bi vas korak usmerio putem srca i tako biste povratili sebi staru ljubav.

 

DEVICA

Niste svesn ista biste mogli uciniti a da ne osecate da opet gresite. Sve sto pokusate pokaze se kao neuspeh na kraju i to vas  i plasi i brine.Vase je da ne mislite unapred sta vam donosi naredni korak. Niko to ne zna jer je svaki naredni trenutak neizvestan.Opustite se i cinite korake koje morate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2