Lav i Vaga-sudbina za mesec septembar i ko ce od ova dva znaka biti srecniji?

Lav i Vaga-sudbina za mesec septembar i ko ce od ova dva znaka biti srecniji?

2023-08-30 0 By Admin

VAGA

Nadali ste se zaboravu,a vasa zaspala osecanja ce se probuditi i ponovo cete biti na pocetku srece!

Sudbina  kao da ce se poigrati sa vama tokom meseca koji sledi. Bice vam nesto posebno drago  sto ce se bas sa vama poigrati i na ime vase prohujale srece.Srece koja je bila, trajala, i koja je ugasla u momentu, samo zbog losih okolnosti koje su se zbile.Sticajem losih okolnosti  desile su se neke  nepremostive situacije i vi ste se rastali sa svojom voljenom  osobom.

Vreme je da se okrenete resenju nekih zamrsenih stvari zbog kojih ste se upleli u zamrseni klupko  i sada ste jos uvek u njemu.Osecate da ste upali u neki zamrseni krug iz kojeg nikako da  izadjete.Zato ce ovaj mesec da bude  mesec vase teznje da savladate sve prepreke.Da krenete od sitnih zelja, sa malim koracima, da vam se pruzi nova sansa. Poslovno ste jaki i stabilni, ali cete se moci  izboriti za nove korake.

Ovaj mesec ce ponovo da ozivi vasu  ljubav koja jos tinja u srcu.Osoba koju volite, dace vam novu sansu i ponovo ce oziveti vasa zaspala osecanja.Vreme je da budete svesni da vasa osecanja zive, a i osecanja vaseg bivseg, koji ce vam pruziti novu sansu.

Vec ste se bavili svojim obavezama  i radili  ste  savesno do sada. Sada biste mogli malo da predahnete i da se  posvetite samo osobi do koje vam je stalo. Da izmolite srecu da sudbina bude na vasoj strani i da konacno iskoristite sansu pomirenja.Tako ce vasa ljubav i vasa sreca  da  ponovo bude na pocetku i da ponovo ozivi. Konacno cete ovog meseca obnoviti svoju vezu, zaboraviti sve sto je bilo.

Krecete od nule, od pocetka, od novih pogleda i sa novim nadama.Sa zeljama da ce vasa ljubav rasti iz dana u dan i biti sve veca i jaca.Tako ce vasa sudbina tokom meseca septembra da bude lepa, cak lepsa nego ste se smeli i ponadati.

 

Stranice: 1 2