Ovan i bik-horoskop do kraja godine:Saznajte ko ce imati vise srece!

Ovan i bik-horoskop do kraja godine:Saznajte ko ce imati vise srece!

2023-07-29 0 By Admin

  BIK

 

POSAO:

Moramo da kazemo da je jasno da cete do kraja godine konacno moci da kazete da ste ostvarili svoj poslovni san.Vas zapravo itekako  ocekuje uspeh na polju novca. Naporno ste radili i tek vas cekaju  meseci kada cete raditi i davati sve od sebe, ali najvaznije od svega je da znate da ce vam se i isplatiti.

Ono sto moramo da pomenemo jeste da ovo nikako nije period kada bi ste trebali da pozajmljujete novac. Ta greska bi mogla skupo da vas kosta.

 

 LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Vrlo je vazno da kazemo da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Vi ste znak koji ce do kraja godine konacno moci da kaze da je pronasao svoju srodnu dusu.

Vazno je da naglasimo da su velike sanse da ce ta posebna osoba  u vas zivot  tokom leta. To nece biti ljubav na prvi pogled,  ali ono sto moramo da kazemo jeste da svakako hoce od samog vaseg upoznavanja biti jedno  lepo prijateljstvo koje ce kasnije da se razvije  u ljubav. Strpljenja vam ne sme faliti.

 

 AKO STE U VEZI:

Ono to je bitno da naglasimo jeste da vi samo treba da cuvate ono sto imate.  Vi ne mozete zapravo ni da zamislite koliko vas voli  osoba kraj koje ste.  Istina je da bas i niste imali srece na polju emocija,  ali ono sto moramo da kazemo jeste da konacno kraj sebe imate nekoga ko je vama sudjen.

I iako ponekad  sumnjate u emocije te osobe, vi zapravo morate imati na umu da je ona itekako iskrena.  Da je spremna na mnogo toga zbog vas, kako bi vas usrecila,i sacuvala kraj sebe.  I vi cinite isto to za nju i srece vam nece nedostajati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  ZDRAVLJE:

Do kraja godine, nece biti velikih problema na polju vaseg zdravlja. Ali, vrlo je vazno da nadjete dovoljno vremena za sebe.  Za  ono sto vi licno zelite, za vase licne potrebe, i sve sto ide uz to.

Ako se budete previse fokusirali na karijeru, onda bi ste mogli napraviti sebi problem na polju zdravlja.  Morate naci balans u svemu.

Inace, bitno je da sa vremena na vreme kontrolisete krvnu  sliku, mada su,  generalno, aspekti za vase zdravlje dobri.

 

Stranice: 1 2