23.07.2023: Vreme preokreta, dan vaznih i sudbonosnih odluka za ove znakove!

23.07.2023: Vreme preokreta, dan vaznih i sudbonosnih odluka za ove znakove!

2023-07-22 0 By Admin

VAGA

I za vas ce ovaj dvadeset treci da bude dan novih odluka i preokreta. Za vas licno, dan  sudbonosnih odluka. Vasa nesigurniost vas je do sada dosta lomila, pa ste se uvek kolebali.Vasa pozicija nikada nije bila odredjena jer ste bili negde, ni srecni, niti nesrecni. Bice ovo dan sudbonosnih odluka da budete jasni sta hocete i kako se osecate.

 

SKORPIJA

Mnogo ste hteli,  a niste mnogo ostvarili na emotivnom planu.Mada je vas posao bio trn u oku mnogih, bice i sada. Necete se zaliti sto smatraju da ste vencani za posao, ali sto vam kvare srecu na polju emocija, to necete oprostiti. Popustite sa radom i okrenite se jednoj osobi koja zivi za dan susreta sa vama.

 

STRELAC

Srce vam kuca  zeljom da budete  mocni kao i  neki oko vas, ali ste posao zapostavili zbog jedne osobe.Mada ljubav  ne smete zanemarivati, budite svesni da se od novca zivi. Nemojte da trpi vas posao zbog emotivnih sudbonosnih  odluka da se bazirate na emotivno polje  do kraja meseca.

 

JARAC

Vasa je sreca da ste bili jako strpljivi i u uvek razumni, ma sta vam se desavalo u zivotu.Ne znaci da necete biti i dalje, ali necete dozvoliti da budete uzrok lose donesenih sudbonosnih odluka.Od vas se ceka da pokazete svoj glas i da budete spremni da se okrenete jednoj osobi do koje vam je stalo. Jedino cete morati da napravite plan kakojoj prici i reci da niste ravnodusni.

 

VODOLIJA

I za vas konacno vreme da se zamene uloge, a moracete priznati da ste gresili. Neke bliske osobe vas jako vole, ali niste svesni da ste i sami zbog te ljubavi, neke od njih, usmeravali pogresno. O cemu se zapravo radi u vezi sa jednim bikom i skorpijom, i da li je to ljubav ili interes tek cete morati da otkrijete.A onda slede niz sudbonosnih odluka!

 

RIBE

Vec ste svesni  pozicija koje su vas snasle i to je nesto posebno sto odvajate na stranu.Uvek odvajate strogo svoje emocije od posovnih polja, i sada cete biti zapanjeni. Da li to ovaj dvadeset treci u istoj, dvadeset i trecoj godini, pokusava da vas usmeri na pravi kolosek? Ili vam zeli  doneti rez na sve sto ste imali, i usmeriti vas novim tokom i na nova polja zivota!

Stranice: 1 2