Naredna 72. sata ce vas oduseviti onim sto vam sledi! Ovom zodijaku nesto posebno lepo!

Naredna 72. sata ce vas oduseviti onim sto vam sledi! Ovom zodijaku nesto posebno lepo!

2023-07-17 0 By Admin

VAGA

Ako se pitate sta se desava, znajte da sami morate naci odgovor. Neke cinjenice ukazuju na nove situacije kojih vi jos niste svesni. Tek biste morali da bolje sagledate okolnosti u kojima ste i da nadjete odgovor na svoje pitanje.  Ovih dana ce vam sve postati jasno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Jako ste nervozni dok je oko vas svima drugima sve posebno lepo.Mozda vase oci losije vide, pa neke njihove situacije pretvarate u bajku.  Bolje da se oraspolozite i da ucinite da vam bude posebno lepo, a ne drugima. Ako tako nastavite sa negativnom energijom, pokvaricete i ono dobro u svome zivotu.

 

STRELAC

Mozda ce vas oduseviti jedan  jarac od kojeg se niste nadali bas nicemu. Uvek ste ga ignorisali, a sada zelite da vam bude u blizini.Tek cete otkriti njegovu dobru dusu i meko srce, pa gledajte da se nekako i priblizite njemu. Verujte da vas tajno voli, a vi budite spremni da priznate da ni vi niste ravnodusni od sada, pa na dalje.

 

JARAC

Dok ste se nadali jednom strelcu da vas primeti, on to nije i sada cete biti jako iznenadjeni promenom. U momentu  ce otkriti da nije ravnodusan prema vama.Vi mu priznajte da ga vec odavno volite tajno ali da ste bili spremni na takva osecanja;Da volite i da vam ne budu  uzvracena.Konacno sledi  nesto posebno lepo sto ce vas spojiti, a to ce biti vasa veza na pomolu.

 

VODOLIJA

Sada su dani koji ce vam se obiti o glavu, a znacete i zasto.Duze vreme sve tolerisete jednom biku, cak i ono sto se ne treba tolerisati.Imacete situaciju gde ce pokazati svoju bahatost i vi cete shvatiti da je to vasa greska. Da ste bili malo stroziji, sve bi bilo drugacije.Suvise ste mu povladjivali u svemu i on je zloupotrebio vasu dobrotu.Odmah menjajte stav prema njemu.

 

RIBE

Jasno vam je da nije bas sve onako kako izgleda, pa tudja hvalisanja ne uzimate srcu. Vasi prijatelji ce se hvalisati kako im ide i kako im cvetaju ruze u zivotu. Ako je vama  suprotno od toga, nemojte da slusate. Viste i razumni i dobri, i nikada necete biti ljubomorni na njihovu srecu. Zapitajte se da li vam to oni  namerno pricaju da vas rastuze?!Tek sada otkrivaju svoju zlobu koje morate postati svesni.

Stranice: 1 2