Naredna 72.sata:Prva tri dana u sedmici bice znacajna za rakove,odlucujuca za bikove, i srecna za ove znakove!

Naredna 72.sata:Prva tri dana u sedmici bice znacajna za rakove,odlucujuca za bikove, i srecna za ove znakove!

2023-07-16 0 By Admin

VAGA

Pred vama tri prava dana da bi postali odlucujuca u vasem zivotu. Bicete stavljeni pred neke odluke od zivotne vaznosti. Gledajte da dobro promislite pre nego ih donesete.U svakom slucaju radite ono sto je za vas najpovoljnije.Ako ste malo i sumnjali u sebe, ovo ce biti prilika da stanete na svoje noge i stabilizujete se.

 

SKORPIJA

Dani za vas odmor i malo opustanja od radnih obaveza su pred vama.Bice to vreme samo za vas  jer ste mnogo radili i zasluzujete mali predah. Mozda vam se ukaze mogucnost slucajnog poznastava koje se lako moze pretvoriti u nesto lepo.Na vidiku nova ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srce vam kuca za jednu osobu kojoj nikako da pridjete. Stalno vam je u blizini, ali je vasa hrabrost daleko. Ova tri dana morate skupiti hrabrosti da joj pridjete i pokazete sta osecate. To sto gubite samopouzdanje koje vas je uvek krasilo, znaci samo jedno – da ste se zaljubili kao nikada pre.

 

JARAC

Ne mozete vise niti kriti osecanja, niti se ponasati ravnodusno. Pokazite sta osecate jednoj osobi, pa makar vas i ne slusala.Bolje je da budete nacisto sa osecanjima i svojim i njenim. Bolje da vas ignorise. I da se udaljite od nje ako vas ne voli, nego da se lazno nadate necemu sto ne postoji.

 

VODOLIJA

Tri dana za tri odluke, a bice bas one velike i jasne odluke koje se ticu vaseg sutra.Ne samo posla, partnera i prijatelja, vec i nekih  drugih desavanja.Vreme je da budete jasni i konkretni sto se tice  vasih obaveza, sto se tice partnera, ali i prijatelja.Konacno morate da razdvojite prijatelje od  onih koji su lazni, i koji to nisu.

RIBE

Stranice: 1 2