Naredna 72.sata:Slede neocekivana desavanja kada je ovaj znak u pitanju!

Naredna 72.sata:Slede neocekivana desavanja kada je ovaj znak u pitanju!

2023-07-15 0 By Admin

VAGA

Neocekivano poznastvo sa jednom osobom ce vas povesti nekom drugom putanjom.Sve iz svoje okoline cete zaprepastiti iznenadjenjima kad shvate da ste se zaljubili na prvi pogled.Obicno se toga cuvate i plasite takvih susreta i veza. Ali ovo poznastvo ce biti susret sa vasom pravom ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Neocekivano ce vam se desiti to da vas ponese oseca zaljubljenosti. Nece to biti nova ljubav, ni neki novi lik. Desice se susret sa vasim bivsim i vasa zaspala osecanja ce da se probude i polete ka njemu.Srce ce vas  ponovo vuci onom koga jos volite i niste ni pokusavali da prebolite.

 

STRELAC

Vasa osecanja  su na jednoj, a vase obaveze su na drugoj strani.Mada se trudite da ta dva polja drzite  pod kontrolom, sada necete moci. Nikad niste bili podlozni necemu sto je neocekivano. Takodje ni iznenadjenjima koja ne mozete kontrolisati. Sada ce se nesto izdesavati i u vasem srcu, ali i poslu,  i napravice lom u vasem zivotu.

 

JARAC

Dok neki misle da ste naivni, vi samo mudro pratite sta se zbiva oko vas.Osecate da sledi nesto neocekivano, i stalno ste na oprezu.Osecaj vas ne vara da cete biti prevareni ili izigrani od strane jedne osobe. I to bas od osobe kojoj verujete i kojoj se poveravate.

 

VODOLIJA

Nista se ne desava bar za sada, ali narednih sedamdeset dva sata ce vas iznenaditi. Jedan lep susret kojem se niste nadali ni vi, ni osoba sa kojom cete se sresti. Malo je reci da cete uzivati u druzenju i prepricavanju nekih desavanja iz vremena od pre. A te price od pre, uvesce vas u price o vama sada. Razna desavanja tek slede.

 

RIBE

Realno sagledavate sve sto se zbiva  i razumno odgovarate iznenadjenjima koja su bila i kojih ce biti. Bas zato sto ste realista, bilo bi dobro da malo sanjate i da mislite da je vreme da nadjete srodnu dusu. Ne bezite od te opcije, pokazite da je moguca i da je vreme da mislite o sebi  i svom emotivnom polju za sada. Svakako da slede desavanja koja ne ocekujete.

Stranice: 1 2