Vreme je da se okrene kolo srece tuznim znacima zodijaka:U naredna 72 sata i hoce!

Vreme je da se okrene kolo srece tuznim znacima zodijaka:U naredna 72 sata i hoce!

2023-07-12 0 By Admin

VAGA

Ako ikada pre, sada je pravo vreme da se stabilizujete.Moracete malo vise da budete realniji, jer za sada niste. Neko vas pozuruje u nekim odlukama, a vi nikako da ih donesete. Razaberite svoje zelje, realne od neraelnih, i razmoitrite svoje mogucnoisti naspram okonosti u kojima ste.

 

SKORPIJA

Tuzni ili ne, ne mora niko znati, jer vam i nije vazno sta ko misli. Vreme je da ugodite samo sebi i da vase srce  bude ispunjeno.Da biste bili srecniji moracete da donesete vaznu zivotnu odluku.Od vas se ocekuje da budete zadovoljni odlukom koju cete doneti, ali da bude takva  da ne povredi nikoga, a i da ne rastuzi vase srce jos vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vreme je da narednih dana pridjete jednom tuznom jarcu. Vase su simpatije obostrane i to ste i primetili, ali  zelite da vam i on potvrdi. Ucinite nesto da shvati da je zivot lep i da nije bas sve tuga. Vreme je da mu date srce na dlanu i da ga usrecite.

 

JARAC

Ne ocekujete vece promene, ali ce se one desiti i to vrlo brzo. U naredna sedamdeset dva sata vasa se sudbimna menja iz korena. Jedan strelac ce vam pokazati da vas voli i tako ce  da se okrene kolo srece u vasem zivotu. On ce biti taj koji ce okrenuti kolo srece u vasem zivotu.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni da neko jedva ceka od vas jednu rec, pa da reaguje. Ne nadajte se da je rec o partneru i slicno. Radi se o osobi koja vas nikako ne podnosi i samo trazi nacin da vam se obrati.Budite  spremni da se branite cutanjem na njene reci i uvrede koje nece biti na mestu.Ako cete pravo, i vi biste mogli svasta da joj kazete, a ona misli da to ne znate!

 

RIBE

Sve oko vas promenljivo, pa zasto da se ne menjaju i neke okolnosti? Svesni ste svega sto vam se zbiva, i zasto ne biste prihvatilii jednu manje lepu situaciju? Realni ste, pa ne ocekujete neke velike promene za tri dana.Na vase veliko iznenadjenje, praceno cudjenjem, stvari ce da  krenu jednim drugacijim i zanimljivijim tokom.

Stranice: 1 2