Vreme je da se okrene kolo srece tuznim znacima zodijaka:U naredna 72 sata i hoce!

Vreme je da se okrene kolo srece tuznim znacima zodijaka:U naredna 72 sata i hoce!

2023-07-12 0 By Admin

Vreme je da se okrene kolo srece tuznim znacima i da konacno i oni malo progledaju ocima…

OVAN

Niste mnogo polagali na sebe i svoja nezna osecanja, vec ste mislili o drugima. Uvek iz prikrajka ste gledali mnogo srecnije oko sebe i nosili ste tugu u srcu.Vreme je da se kolo srece okrene i vama, pa  se mozete poceti radovati. Pred vama dani za promene i svakako da osmeh zameni tugu.

 

BIK

Ne smete da ste se radujete plaseci se situacije  koja bi mogla da pomuti vasu radost. Srce vas vuce ka jednoj osobi i tacno osecate da biste mogli da joj pridjete. Niste svesni svojih koraka, ali cete ih tek postati svesni u momentu.Od vas se ceka da ne krijete osecanja, jer ce i njoj biti drago da ste joj prisli.

 

BLIZANCI

Ne smete se radovati dok ne vidite sta ce se zbivati i kakve su vase sanse. Imacete mnogo obaveza i vreme je da se trudite da ih zavrsite. Nemojte da se oslanjate na kolegu, jer mnogo ste jaci od njega. Svoj deo obaveza preuzmite na sebe, a uz to cete se setiti  da ste duzni jednoj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Previse tuzni skoro uvek sa nekom setom, pa je vreme da se menja nesto u vasem zivotu.Vreme je da se okrene kolo srece i vama u naredna sedamdeset i dva sata.Od vas se ceka da pokazete  da niste ravnodusni na jednog lava sa kojim cete se sresti. I taj ce susret sve da promeni u vasem zivotu.

 

LAV

I ne slutite da cete se dopasti jednom raku i da cete ga bas vi uciniti srecnim. Bas  sve do sada je bio tuzan i vi cete konacno da unesete vesele boje u njegov zivot.Ljubav ce se roditi medju vama i jedno drugome cete postati oslonac u zivotu. Bas kao podrska i poverenje u svemu.

 

DEVICA

Imate isplanirane i dane i obaveze i trudite se da ih ispunjavate na vreme. Imacete plan da nesto jos zavrsite, za vas jako vazno.Necete uspeti u tome i to ce biti  ono sto ce vam pokvariti raspolozenje. Mozda je pravi cas ovih dana da  se vise ne oslanjate na svoje planove. Cinite sta morate u danu za danas, sutra za sutra.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2