Horoskop po ciganskim kartama do 20 jula:Slede svadje,raskidi,ali i pomirenja!

Horoskop po ciganskim kartama do 20 jula:Slede svadje,raskidi,ali i pomirenja!

2023-07-11 0 By Admin

VAGA

Po ciganskim kartama vreme je da nadjete ravnotezu  izmedju stvarnih osecanja i onoga sto je u vasoj masti.Morate biti realni i sagledati sve oko sebe. Odvojte svoj zanos na stranu i znajte da vise ne mozete biti u zabludi. Bolje da prihvatite istinu kakva god da je.

 

SKORPIJA

Po ciganskim kartama vama  ce se udvarati jedan strelac.Vreme je da se i vi izjasnite po pitanju osecanja. Odavno ste se i vi zagledali u njega, pa eto sanse da se upoznate. Jasno cete se izjasniti  da vam se svidja, jer ce i on da iznese svoje srce na dlanu pred vas.Vreme  za pomirenje sa srecom, dugo ste bili posvadjani!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Sledi susret sa skorpijom u koju ste zaljubljeni. Kako vam porucuju ciganske karte, pokazite da ste zaljubljeni i vi jedno duze vreme. On ce vam pruziti svu ljubav sveta i srce na dlanu, uz konstataciju da vas je odavno pratio kao senka. Postacete par cija ce ljubav zaseniti sve.

 

JARAC

Ako ste dobri, niste  glupi, a jedan ce vas prijatelj takvim da pravi. Drugim recima, prijatelj od poverenja ce vas nadigrati, a da to bude na vasu stetu. Ako ste prijatelji, zasto sve vase zeli za sebe, racunajuci i onu koja voli vas?Ciganske karte vam savetuju oprez!

 

VODOLIJA

Cuvajte se ovih dana da ne biste  na svadje koje slede, odgovarali svadjom. Budite pametniji i saslusajte sve te uvrede i komentare koje ce vam u svadji biti izgovorene.Tek cete kasnije moci da osobi koja vas vredja, iznesete sve ono sto ste odavno cutali. Ciganske karte vas zele usmeriti  daleko od te osobe, ali tek kada joj vi ocitate lekciju.

 

RIBE

Po ciganskim kartamavas cekanagrada u danimaispred vas. Da li ce to biti neki poseban dar ili tek lepa novcana  nadoknada za vas rad? Za sada vas ostavljaju u razmisljanju, jer cete svakako biti jako iznenadjeni. Iznenadjenja su uvek lepsa kada nas zaista iznenade necim sto posebno zelimo.

Stranice: 1 2