Ponedeljak,utorak,sreda:Pravi dani za prave prilike i mogucu srecu ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Pravi dani za prave prilike i mogucu srecu ovim znacima!

2023-07-09 0 By Admin

VAGA

Cekaju vas velike promene koje cete morati i da prihvatite i da pokrenete. Mozda ce neke biti daleko lakse planirati, nego ostvariti. Svakako ste morali da prodjete i lose prilike, ali necete zaliti na kraju.Tek cete se radovati zbog necega sto sledi ovih dana.Zadovoljstvo ce biti vase jer cete uspeti da ostvarite cilj i uhvatite pravac.

 

SKORPIJA

Srce vas vuce napred i mozda cete moci da odgovorite na signale jednoga strelca. Ocigledno je da mu se svidjate ali da nema hrabrosti da vam pridje.Posto ni vi niste bas ravnodusni, ohrabrite ga tako sto cete mu poslati bar koji pogled.Bicete u prilici da obomu obezbedite prilike  koje ce vas dovesti pred svrsen cin. Zaljubljeni ste jedno u drugo!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Saljete signale jednoj skorpiji i samo je gledate, nadajuci se da ce vas primetiti. Vreme je da vas konacno ohrabri i da budete spremni da udjete u vezu.Makar i ne priznali da ste zaljubljeni, samo po sebi ce  se otkriti.Potreban je samo susret oci u oci, da shvatite istinu.

 

JARAC

Vasa sreca je da ste nasli osobu koju vas cini srecnim. Mada cinite mnogo za nju, od vas se ceka da budete spremni da je pratite u svemu. U danima pred vama moracete da premostite jednu malu prepreku.Znate da ste nesto planirali, a nece vam se dati da sve ide po planu.

 

VODOLIJA

Jedino sto zelite je da se malo distancirate od svega i da se sklonite od obaveza. Mnogo ste radili u zadnje vreme i morate sebi dati predaha.Inace necete uspeti u onome sto ste planirali.Mozda vam jedna osoba bude odvracala i izazivala grizu savesti.Vasa savest je mirna, i vi ste radili kada je ona lencarila.

 

RIBE

Sada su pravi dani za vas i za vase male planove. Posto ste se mnogo zalagali i jos vise ste se odricali svega, sada je vreme za vas.I vi ste zasluzili odmor, pa cete sebi uciniti na volju i naciniti presek obaveza koje ste zavrsili. Davno bese pocetak godine, da ne biste odmorili i vi.

Stranice: 1 2