Naredna 72.sata: Nakon svega loseg, ovaj znak ce poci dalje-ceka ga sreca!

Naredna 72.sata: Nakon svega loseg, ovaj znak ce poci dalje-ceka ga sreca!

2023-07-06 0 By Admin

VAGA

Nakon mnogo razmisljanja, shvaticete da je vreme da donesete vaznu odluku. Vase emotivno polje nije bas za uzor, ali cete uciniti sve da bude bolje.  Osecate da vam se svidja jedna  skorpija i rado biste uplovili u emotivnu vezu.Osmotrite malo oko sebe i pomislite sta vam je cinitI.Otkrijte da li je slobodna ili je samo usamljena pateci za nekim?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Dok se borite sa svojom tugom, nikako da donesete definitivnu odluku. Vreme je da se okrenete napred i da okrenete ledja proslosti.Nakon patnje i bola koji vam je neko naneo, vreme je da podjete dalje i izborite se za novo sutra.Samo vam ono moze doneti bolje!

 

STRELAC

Spremni ste da radite sto vise da biste svome partneru kupili sve sto zeli. Da li vas bas voli ili je sa vama zato sto je obasipate paznjom i ispunjavate joj zelje? Bice da je ovo pravo pitanje koje cete sebi morati da postavite narednih dana. Ali i da sebi date najiskreniji odgovor.

 

JARAC

Naredni dani bi mogli da promene bas sve u vasem zivotu.Od nekih vasih odluka ce da zavisi mnogo sta, pa gledajte da se sredite.Sve sto zelite  da planirate, prvo razmislite imate li povoljne okolnosti ili ne. Nakon svega cete morati biti realni i ne smete se zanositi nicim.

 

VODOLIJA

Jedna riba u vasoj blizini se interesuje za vas. Vase drustvo je  vezano i za nju, ali niste o njoj sve do sada razmisljali. Ne bar kao o mogucem partneeru, u emotivnoj vezi.Mozda nije losa misao da se malo usmerite ka njoj.Usamljena je, a vi biste zeleli malo bolje da se upoznate.

 

RIBE

Nakon mnogobrojnih upucenih pogleda  jednoj osobi, ona ce da pokaze da vas je primetila. Nece vam biti jasno sta se zbiva, ali  cete se uveriti da vas gleda.Na vama je da se upoznate i ispunite srcima na volju. Da li cete biti drugovi ili cete se upustiti u novu vezu, to ce znati samo vasa srca.Bicete iznenadjeni oboje kad vas ona usmere dalje.

 

 

Stranice: 1 2