Naredna 72.sata donose ljubav,radost, obrt i moguci raskid ovim znacima!

Naredna 72.sata donose ljubav,radost, obrt i moguci raskid ovim znacima!

2023-06-19 0 By Admin

VAGA

Postoji mala verovatnoca da cete dozvoliti da vas neko  zamajava. Zeleli ste vezu sa nekim, ali vam se nije dalo.Jasno vam je da morate poci novom stazom i novim koracima.Nece pogaziti svoje ljudsko dostojanstvo zbog nekog  ko to ne zna da ceni. Taj ne zna sta znaci rec ljubav i ne zna da voli nikoga, osim sebe.

 

SKORPIJA

Mozda vam sledi radost, a da joj se ne nadate, da se moze desiti i vama. Uglavnom ste do sada imali veca razocarenja. Uvrteli ste sebi u glavu  cinjenicu da za vas nema srece.Na vasu veliku radost, tek cete se uveriti da  su vam uverenja  pogresna. Slede vam prelepi dani i lepe situacije.

 

STRELAC

Vec ste zeleli samo jednu jedinu, ali osetili ste moguci raskid, i pre no sto ste usli u vezu. Nije vam bila dostupna, a vi ste sanjali da je u vasoj blizini. Srecom desio se veliki obrt u vasem srcu  i shvatili ste da vam  je nedostupna, i da ce nedostupna i ostati. Ovih cete dana da okrenete novi list, ma sta on podrazumevao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ljubav u srcu sto se budi, ucinice presedan u vasem zivotu.Isli ste  za obavezama, bez zastoja  i daleko bilo, bez opomena. Desice se neke promene, a da ih necete planirati.Cak necete ni biti svesni da ste ih sami pokrenuli u svome zivotu.Povuce vas srce jednoj vodoliji i ona ce postati sve vase.Ona sve vase, a vi njoj ceo svet!

 

VODOLIJA

Jedan jarac, do sada uzoran u svemu, postace vase sve. Ponece ga ljubav  prema vama toliko da se nece ustrucavati da vam to ne pokaze.Da niste ni malo ravnodusni prema njemu, moracete sto pre pokazati. Nenadana radost skrivanih osecanja izbice na videlo dana. I kroz vasu ljubav, radost ce obasjati sve u vasoj okolini.

 

RIBE

Tek cete u toku tri dana saznati da ste smisao necijeg zivota odavno. Da ste voljeni u njegovom srcu u kojem je ispisano vase ime. Bicete stavljeni pred najlepsi svrseni cin. Na vama je samo da pristanete i pustite da vas povede u nove dane.  Samo kazite DA, i pustite da vas povede lepsim stazama zivota. Na njima vas ceka neslucena radost zivota.

Stranice: 1 2