Ponedeljak,utorak i sreda: Vreme je za cuda ovim znacima-kraj je njihovim suzama!

Ponedeljak,utorak i sreda: Vreme je za cuda ovim znacima-kraj je njihovim suzama!

2023-06-18 0 By Admin

VAGA

Dar sudbine ce vam doneti vasu srodnu dusu.I ne verujete da postoje takve duse, bar se vama nije desavalo do sada.Tek  kad vam se desi susret ikad vam se srca nadju na istoj putanji, shvaticete sve. Vreme je da poverujete u cuda, jer cete se sresti i zavoleti u momentu, a da niste ni shvatili sta, kako!

 

SKORPIJA

Vec se dugo  borite sa sobom i srcem sto vam bije u grudima. Ono vas upucuje na jednu osobu, a razum vas vuce na suprotnu stranu. Ne znate kako da postupite,au cuda ne verujete. Pa zar ne vidite da vam se upravo jedno odredjeno sprema na vase oci? Nova ljubav na pomolu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zelecete da stavite akcenat na svoj cilj i zacrtane planove ovih dana. Vase srce ce se  lomiti  jer se okrecete obavezama, ali cete moci da se malo i osvrnete oko sebe. Slede vam pogledi obozavanja sa  strane jedne ribe. Bilo bi dobro da poverujete da je ona dar za vas.

 

JARAC

Ljubav ce vas voditi ovih dana, i davace vam krila.Vase srce bi moralo da prizna da se ne radi samo o simpatiji.Neka se zna da se radi  o ljubavi na pomolu koja bi mogla da bude i snazna i trajna. Shvatite je kao dar sudbine, i radujte se sto je tako.

 

VODOLIJA

Ovih cete dana da osetite blaze posledice svoje bolecivosti prema jednoj osobi. Vreme je da se ona odluci za vase drustvo i da vam daje snagu. Ako vam bude vetar u ledja, budite i vi njoj.Vase srce sanja o ljubavi za ceo zivot, a sudbina  retko cini cuda.I sada ce da ucini jedno u vasem slucaju, a to ce biti ljubav za ljubav.

 

RIBE

Jednom biste strelcu mogli postati dar sudbine i gledajte na njega tako.Ono sto vam je bilo nedostupno, sada ce vam biti  dostupno. Kako se cuda tako brzo desavaju, a da niste verovali u njih? Vreme je da nemoguca cuda postanu moguca u vasem slucaju.I da u momentu shvatite da volite nekoga i da ste voljeni od iste strane.

Stranice: 1 2